fbpx

Vil du sælge 1.000 bøger på to måneder?

En søndag formiddag i foråret kom Carina Svendsen blæsende ind ad døren i Brolæggerstræde. En kunde havde ringet, i samme øjeblik hun skulle hjemmefra, og parkeringskælderen havde drillet… Men nu var hun klar!

Lad os lige spole tilbage et øjeblik…
… for hvorfor præsenterer vi dig overhovedet for Carina?

Jo, nu skal du høre. Engang stod Carina Svendsen med en skattegæld på 180.000 kr., men så blev hun stædig. Hun opdagede, hvor afgørende vores følelser er, når det kommer til vores økonomi. Hun fik betalt gælden og begyndte at arbejde med sit eget syn på penge. Det førte til en 10-årig karriere i inkassobranchen (bare rolig, Carina er virkelig sød alligevel!), inden hun stoppede og startede firmaet Kend Dine Penge. Dét har hun stadig, og i dag underviser og rådgiver hun mennesker i at få et kærligt forhold til deres penge. I maj debuterede hun med sin første bog, Money Makeover Mindset, der er en ærlig og humoristisk guide til, hvordan du kan kickstarte din økonomi og få et helt nyt forhold til dine penge. En bog, som er hele årsagen til, at vi lærte Carina at kende. Og en bog, der gjorde det umulige muligt.
Den formiddag, hvor Carina kom blæsende ind ad døren, skulle hun møde Katja Berger. Katja er vores boghandler i Skriveværkstedet. Carinas bog var endnu ikke kommet fra tryk, men drømmene om, hvor langt den skulle nå ud blandt danskerne, var der. Hun vidste bare ikke, hvordan hun konkret skulle sælge den.

Det lærte hun den dag, hun mødte Katja.

Bemærkede du, at vi skrev, at Carinas bog udkom i foråret? Efter et kursus hos os, hvor Carina lærte at sælge til boghandlerne, tog hun på boghandlerturné i hele landet. Men en eftermiddag i juni måtte hun panisk ringe hjem til Mikael, der sidder med vores distributionspakker. En boghandler havde netop fortalt hende, at hendes bog ikke længere kunne købes, og nu vidste hun ikke, hvad hun skulle gøre.

Carina havde solgt hele første oplag på halvanden måned! Boghandlere i hele landet har købt stakke af bøger, som de nu sælger til studenter, forældre, bedsteforældre og alle andre, de kan sælge til. Det betød, at lageret og trykkeriet simpelthen ikke havde kunnet følge med i juni og nu måtte fyre ekstra op for maskinerne, så Carinas bøger kunne komme på lager igen i løbet af nogle dage.

Den dag lod vi champagnepropperne springe for Carina og fejrede hendes succes! Ikke nok med at Carina har styr på sin egen branche. Hun har vist, at går man ind i bogbranchen med drømme og åbent sind – og er man villig til at arbejde for selvsamme drømme – så er intet umuligt. I årevis har vi hørt, at selvudgivere aldrig kommer på boghandlernes hylder. At de lige så godt kan opgive, for konkurrencen er for stor, og ingen gider have dem, hvis ikke de er kendte. Carina har om nogen modbevist den påstand. Og vi kunne ikke være mere stolte. Vil du også rykke på din bogdrøm og stå på boghandlernes hylder, så gør som Carina.

Proceed Booking