Korrektur

Inden du sender dit manuskript til et forlag eller får det trykt, er det en god ide at få læst korrektur. Det er så ærgerligt at få hug for grammatiske fejl, når man kan få hjælp til den slags. Især hvis du udgiver selv, må du ikke spare på korrekturen. Er der fejl i en selvudgivelse, er dommen altid ekstra hård.

Alle har brug for korrektur fra en professionel

Selv om du måske staver godt og sætter kommaerne korrekt, er det de færreste, der har fuldstændig styr på grammatikken og retskrivningsreglerne. Og skulle du høre til superligaen, er det et faktum, at man ikke kan læse korrektur på en tekst, man selv har skrevet.

I Skriveværkstedet sætter vi en ære i at levere helt fejlfrie tekster og tager i det hele taget korrektur meget, meget seriøst. Vi har speciale i bøger og ved for eksempel, hvordan dialoger stilles rigtigt op, og hvornår der er indryk. Vi fjerner selvfølgelig også eventuelle stavefejl og andre klassiske fejl – det kan for eksempel være, at de korte bindestreger skal ændres til tankestreger.

Vi læser korrektur på alle typer tekst, for eksempel magasiner, rapporter, hjemmesider og annoncer, og har mange års erfaring.

Rigtig god korrektur kræver to separate gennemlæsninger, men du kan også nøjes med en enkelt gennemlæsning, hvilket naturligvis er billigere. Du kommer langt med en enkelt grundig gennemlæsning, men det endelige resultat bliver selvfølgelig bedre, hvis du vælger to. Skriveværkstedet anbefaler altid to gennemlæsninger af teksten. Hvis det handler om en bog, så anbefaler vi korrekturlæsning, en gang før din bog bliver sat op, og en når bogen er sat op.

Pris (inklusive moms):

  • 105 kr. per side (én gennemlæsning)
  • 170 kr. per side (to gennemlæsninger)

1 side = 2.500 anslag inklusive mellemrum (cirka 450 ord).

Kontakt os