Distributionspakke trykt bog

Ønsker du at slippe for alt besværet i forbindelse med, at din trykte bog skal ud på diverse salgsplatforme? Så er distributionspakken noget for dig. Vi sørger for, at din bog bliver tilgængelig for salg i alle Danmarks boghandlere, på alle landets netboghandleres hjemmesider, samt at folkebibliotekerne får mulighed for at købe den til udlån.

Med distributionspakken får du den bedste og billigste lagerløsning. Vi opretter bogen i de krævede databaser og guider dig om, hvor meget forhandlerrabat de enkelte forhandlere skal have, så din bog får de bedste vilkår for at blive købt hjem af boghandlerne og bliver synlig i onlineboghandlerne. Derudover hjælper vi dig med at udfylde blanketter til lektørudtalelse, så bibliotekerne måske får øje på din bog, guider dig omkring tilmelding til bibliotekspenge og sørger for din pligtaflevering til Det Kongelige Bibliotek. Og det bedste af det hele – når vi først har klaret alt det praktiske for dig, er det dig og dit forlag, der får hele salgsavancen, hver gang der bliver solgt en bog.

Distributionspakke digitale udgaver

Når du har fået produceret din e-bog og/eller indlæst din lydbog, har du brug for en distributør, der sørger for, at al teknikken er på plads, så de digitale udgaver når ud til dine læsere/lyttere.

Via vores portal, StreamingPortalen, opretter vi din digitale platform og gør dine digitale bøger synlige på salgskanaler som for eksempel Saxos hjemmeside, på streamingtjenesterne Mofibo/Storytel, BookBeat, Saxo Premium og Nextory, ligesom det bliver muligt, at de kan blive udvalgt til bibliotekernes udlånsservice for digitale bøger, eReolen. Desuden bliver lydbøger tilgængelige i Bog & idés lydbogs-app. Du får desuden din helt personlige e-bogsshop, som du kan linke til fra for eksempel din hjemmeside eller sociale medier. På den måde kan du sælge e-bogen og lydbogen uden om forhandlerne (og dermed tjene mere). Vi sparrer desuden med dig om, hvad dine digitale udgaver skal koste, og orienterer dig om, hvad du tjener per stream eller udlån via eReolen.

Vores distributionspakke for trykt bog indeholder:

 • Oprettelse af den bedste og billigste distributions- og lagerløsning
 • Oprettelse i boghandlerdatabaser
 • Fastsættelse af forhandlerrabatter
 • Vejledning omkring salg til biblioteker og tilmelding til bibliotekspenge
 • Skriveværkstedets FAQ om distributions- og lagerløsning
 • Pligtaflevering til Det Kongelige Bibliotek.

Samlet pris: 5.995 kr. inklusive moms.

Vores digitale distributionspakke indeholder:

 • Oprettelse af din egen digitale platform på vores portal StreamingPortalen
 • Synliggørelse af dine digitale bøger på salgskanaler som for eksempel Saxos hjemmeside, på streamingtjenesterne Mofibo/Storytel, BookBeat, Saxo Premium og Nextory. Desuden bliver lydbøger tilgængelige i Bog & idés lydbogs-app
 • Mulighed for at dine digitale bøger kan blive udvalgt til bibliotekernes udlånsservice for digitale bøger, eReolen
 • Hjælp til fastsættelse af salgspriser
 • Information om din indtjening per stream eller udlån via eReolen
 • Oprettelse af personlige e-bogsshop, som du kan linke til fra for eksempel din hjemmeside eller sociale medier

StreamingPortalen er en abonnementsløsning fra 29 kroner per måned. Al afregning fra salg og streamingtjenester går ubeskåret til dig.

Hør mere om pakkerne