Boghandlerpakke

Boghandlerpakken er for dig, der ønsker at vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med din udgivelse – så du kan koncentrere dig om at skrive den bedste bog.

Med boghandlerpakken hjælper vi dig med både distribution, oprettelse af din bog i diverse landsdækkende databaser, salg via boghandlere og andre salgskanaler samt lektørudtalelse.

Skræddersyet boghandlerpakke

Med vores boghandlerpakke får du de bedste vilkår for at nå ud til landets boghandlere. Vi opretter din bog hos NBC, som står for lagerbeholdning og afsendelse af bogordrer. Vi hjælper dig også med at udfylde blanketter til lektørudtalelse, guider dig til tilmelding til bibliotekspenge og sørger for din pligtaflevering til Det Kongelige Bibliotek.
Det første år af din forfatterkarriere sørger vi for at guide dig gennem lagerstatus, salgstal og bogreturneringer, så du altid ved, hvordan salget går, og så du undgår, at din bog går i restordre.

Samlet pris: 2.995 kr. inklusive moms

samt 30 % per solgt bog via NBC

I vores boghandlerpakke får du:

  • Oprettelse via NBC til salg hos boghandlere
  • Hjælp til at udfylde blanketter, så du kan prøve at få en lektørudtalelse
  • Tilmelding til bibliotekspenge
  • Forsendelse af bøger til pligtaflevering på Det Kongelige Bibliotek
  • Lagerstatus, salgstal og bogreturneringer – så du altid ved, hvordan bogsalget går, og du undgår, at din bog går i restordre (1 år)
  • Opdatering af din bogregistrering i diverse databaser, hvis din bog for eksempel får ny forside eller lignende (1 år).

Hør mere om bogpakken

Ingen produkter