Boghandlerpakke

Boghandlerpakken er for dig, der ønsker, at vi hjælper dig med alt det praktiske i forbindelse med din udgivelse, så du let får mulighed for lager, distribution, lektørudtalelse og kommer ud til boghandlere og onlineboghandlere. Du kan med boghandlerpakken vinde tid og koncentrere dig om at sælge dine bøger via dine egne kanaler.

For mange forfattere er det en stor drøm en dag at se deres bog i boghandlen. Stående på reolen side om side med alle de kendte og store forfattere og udgivelser. Det kan vi sagtens forstå. At stå ude i boghandlen er mere end blot et statussymbol – det er muligheden for at blive opdaget af alle, at blive set ved et tilfælde og købt hjem. For ikke at tale om alle onlineboghandlerne, der vinder mere og mere ind. Hvem vil ikke gerne have sin bog på de hylder og blive eksponeret, når Saxos vindue åbner?

Køb en skræddersyet boghandlerpakke, og slip for besværet

Med vores boghandlerpakke får du de bedste vilkår for at nå ud til landets boghandlere. Vi opretter din bog hos NBC, som er det store centrallager for bøger i Danmark, som kan sende din bog ud til boghandlere. Vi hjælper dig også med at udfylde blanketter til lektørudtalelse, så bibliotekerne måske får øje på din bog, guider dig til tilmelding til bibliotekspenge og sørger for din pligtaflevering til Det Kongelige Bibliotek.

Få din bog på Amazon

At sælge din bog i udlandet kan virke som en uoverkommelig affære – for hvor starter man? Hos Skriveværkstedet har vi erfaring med at sælge både faglitteratur og skønlitteratur i udlandet, og vi står klar til at rådgive dig.

Vi hjælper dig med at få din engelske titel på verdens største bogmarked for international litteratur: Amazon. Giganten, der ikke sådan lige er til at overse, og hvor du sagtens kan sælge dine engelske titler, selvom du bor i Danmark. Mange forfattere lader sig afskrække af det komplekse system bag Amazon og de mange krav. Det er en skam. For der er rigtig gode salgsmuligheder og markedsføringsmuligheder ved at bruge giganten. Vores ekspert hjælper dig til rette på Amazon og sørger for, at din bog uploades korrekt og opfylder Amazons krav.

Vores bogpakke indeholder:

  • Oprettelse via NBC til salg hos boghandlere
  • Hjælp til at udfylde blanketter, så du kan prøve at få en lektørudtalelse
  • Hjælp til at tilmelde dig bibliotekspenge
  • Forsendelse af bøger til pligtaflevering på Det Kongelige Bibliotek.

Priser

Samlet pris: 2.995 kr. inklusive moms.

Vores Amazonpakke indeholder:

  • Oprettelse af din bog på Amazon
  • Rådgivning om kvalitetssikring af cover
  • Rådgivning om dine markedsføringsmuligheder på Amazon.

Priser

Samlet pris: 4.500 kr. inklusive moms.

Hør mere om pakkerne