Boghandlerpakke

Boghandlerpakken er for dig, der ønsker, at vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med din udgivelse, så du let får mulighed for lager, distribution, lektørudtalelse og kommer ud til boghandlere og onlineboghandlere. Du kan med boghandlerpakken vinde tid og koncentrere dig om at sælge dine bøger via dine egne kanaler.

For mange forfattere er det en stor drøm en dag at se deres bog i boghandlen. Stående på reolen side om side med alle de kendte og store forfattere og udgivelser. Det kan vi sagtens forstå. At stå ude i boghandlen er mere end blot et statussymbol – det er muligheden for at blive opdaget af alle, at blive set ved et tilfælde og købt hjem. For ikke at tale om alle onlineboghandlerne, der vinder mere og mere ind. Hvem vil ikke gerne have sin bog på de hylder og blive eksponeret, når Saxos vindue åbner?

Køb en skræddersyet boghandlerpakke, og slip for besværet

Med vores boghandlerpakke får du de bedste vilkår for at nå ud til landets boghandlere. Vi opretter din bog hos NBC, som er det store centrallager for bøger i Danmark, som kan sende din bog ud til boghandlere. Vi hjælper dig også med at udfylde blanketter til lektørudtalelse, så bibliotekerne måske får øje på din bog, guider dig til tilmelding til bibliotekspenge og sørger for din pligtaflevering til Det Kongelige Bibliotek.

Det første år din bog er på markedet, sender vi dig månedlige opgørelser over dit salg, så du altid ved, hvor mange bøger du har solgt, og så du undgår, at din bog går i restordre, men kan nå at bestille nye i tide.

Vores bogpakke indeholder:

  • Oprettelse via NBC til salg hos boghandlere
  • Hjælp til at udfylde blanketter, så du kan prøve at få en lektørudtalelse
  • Tilmelding til bibliotekspenge
  • Forsendelse af bøger til pligtaflevering på Det Kongelige Bibliotek
  • Lagerstatus, salgstal og bogreturneringer – så du altid ved, hvordan bogsalget går, og du undgår, at din bog går i restordre (1 år)
  • Opdatering af din bogregistrering i diverse databaser, hvis din bog for eksempel får ny forside eller lignende (1 år).

Priser

Samlet pris: 2.995 kr. inklusive moms
samt 30 % per solgt bog via NBC

Hør mere om bogpakken