Få din bog på Amazon

At sælge din bog i udlandet kan virke som en uoverkommelig affære – for hvor begynder du? Hos Skriveværkstedet har vi erfaring med at sælge både faglitteratur og skønlitteratur i udlandet, og vi står klar til at rådgive dig.

Vi hjælper dig med at få din engelske titel på verdens største bogmarked for international litteratur, Amazon. Giganten, der ikke sådan lige er til at overse, og hvor du sagtens kan sælge dine engelske titler, selvom du bor i Danmark. Mange forfattere lader sig afskrække af det komplekse system bag Amazon og de mange krav, der bliver stillet. Det er en skam. For der er rigtig gode salgsmuligheder og markedsføringsmuligheder ved at bruge giganten. Vores ekspert hjælper dig til rette på Amazon og sørger for, at din bog bliver uploadet korrekt og opfylder Amazons krav.

 

Vores Amazonpakke indeholder:

  • Introduktion til at udgive bøger på Amazon: Du får et møde om mulighederne, kravene og de fælder, der kan være
  • Vejledning i at oprette dig som udgiver og oprette din titel
  • Information om de oplysninger, der skal indtastes, fx ISBN, nøgleord, tekster, pris, royaltysats mm.
  • Rådgivning i at få din indholds- og omslagsfil til at leve op til kravene, så de kan uploades. Vores grafiker hjælper dig gerne med at få filerne lavet klar. Du kan få et individuelt tilbud på det, hvis du er interesseret
  • Samtale om markedsføringsmuligheder af din bog
  • Mulighed for at tilkøbe hjælp til at uploade dine filer.

Samlet pris: 4.995 kr. inklusive moms.

Hør mere om pakken