Ghostwriting

Ghostwriting

Skal vi skrive din bog for dig?

Har du en god historie eller et budskab, du brænder for at komme ud med i bogform, men har du ikke tid til eller mod på selv at skrive din bog eller kontakte et forlag med ideen, så lad en af Skriveværkstedets erfarne ghostwritere hjælpe dig. Tilsammen har vi skrevet næsten 30 bøger inden for mange forskellige genrer og hjulpet lige så mange med at kontakte forlag på en professionel måde.

Du kan vælge imellem to ghostwriting-modeller – en forlagspakke eller en hel bog:
Læs mere om forlagspakken her.
Læs mere om at få skrevet en hel bog her.

Ghostwriting inden for alle genrer

Skriveværkstedets ghostwriting bliver udført af:

Heidi Korsgaard, journalist, forfatter og redaktør: Har skrevet 14 bøger, senest “Livets opskrift” med Sisse Fisker. Heidi har været tilknyttet forlagsbranchen i 15 år på begge sider af redaktørbordet og skriver og redigerer for blandt andre Lindhardt og Ringhof, Politikens Forlag, Djøf Forlag og private kunder. Stor erfaring med ghostwriting af fagbøger, selvudviklingsbøger og biografier.

Mette de Fine Licht, journalist, forfatter, foredragsholder og pr-rådgiver: Skriver i øjeblikket på sin 10. bog. Fik meget omtale med debatbogen “Myter om magten – om kvinder i dansk topledelse” på Gyldendal Business. Mest kendt for sin egen biografi, “Viljepigen – for ung til kræft”, som blev modtaget af en begejstret presse. Bogen er nu på vej i USA. Mette har stor erfaring med ghostwriting af biografier, bøger fra den virkelige verden og selvudviklingsbøger.

Rikke Finland er redaktør, skrivekonsulent og skribent: Har været ghostwriter på snart fire bøger – to af dem arbejder hun på i øjeblikket. Rikke har redigeret adskillige fagbøger, som alle har fået rigtig god omtale, senest “Du er ikke alene – en opvækst med alkoholproblemer” på Muusmann’forlag.

 

Ingen produkter