Foredragspakke

Kunne du tænke dig at holde foredrag om din bog? Når du har skrevet en bog, er det meget lettere at få adgang til foredragsscenerne, og vi kan hjælpe dig med at skrive den tekst, der skal få arrangørerne til at tro på dig som foredragsholder. Vi har selv holdt foredrag om vores bøger over hele landet og har gjort os mange erfaringer om, hvordan man trænger igennem til biblioteker, aftenskoler og så videre. Lad os hjælpe dig med at gøre din bog til et spændende foredrag. Vi taler med dig om din bog og finder spændende vinkler på dig og bogen, inden vi skriver et fængende foredragsoplæg, som vi sender ud til diverse arrangører, så du kan nå at komme med i deres store kataloger.

Samlet pris: 9.995 kr. inklusive moms

Ud over grundpakken har du mulighed for at tilkøbe andre foredragspakker:

Foredrag for særlige målgrupper

Hvis din bog har en særlig målgruppe, finder vi dem. Det kan for eksempel være organisationer, virksomheder eller institutioner, som beskæftiger sig med din bogs emne.

Pris: 995 kr. per time

I vores foredragspakke får du:

  • Samtale om mulige vinkler på dit foredrag
  • 1 sides tekst/foredragsoplæg
  • Liste over mulige foredragssteder (biblioteker, aftenskoler (AOF, FOF, LOF), efterskoler og højskoler)
  • Udsendelse af foredragsoplæg til de valgte foredragssteder efter aftale med dig.

Hør mere om foredragspakken

Giv tilhørerne en god oplevelse

Et godt foredrag er planlagt og struktureret. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst formidler din historie og dine budskaber, når du står på scenen.

Pris: 995 kr. per time

Lokal pr

Gå ikke glip af de gode pr-muligheder, der er i at holde foredrag. Vi fortæller dig, hvordan du bedst kommer igennem til medierne. Og vi viser dig, hvordan du selv kan kontakte medierne fremover.

Pris: 2.985 kr.

Promotionmateriale

Mange arrangører vil gerne promovere dit foredrag, hvis du fodrer dem med materiale, for eksempel plakater eller postkort. Under foredraget kan det også være en god ide at dele postkort eller visitkort ud, så tilhørerne får noget med hjem om dig og din bog. Vi hjælper dig med at få lavet og trykt det materiale, du har brug for.

Priseksempel: 100 visitkort, 100 postkort og 20 store A3-plakater – 5.250 kr.

Det kan være svært og temmelig nervepirrende at skulle holde et foredrag. Men hvis du er velforberedt og har solgt dig selv rigtigt, bliver det en god oplevelse for dig og salget af din bog.

Se, hvem der kan hjælpe dig

Det siger vores kunder:

Det var med stor skepsis, at jeg besluttede mig for at vælge foredragspakken, men den blev hurtigt gjort til skamme. Samme dag oplægget var sendt ud, blev jeg booket til tre foredrag. Og inden for de første fire uger var jeg booket til syv foredrag. Min bog var ikke engang gået i trykken endnu. Mette de Fine Licht fra Skriveværkstedet har været en uvurderlig hjælp til at stykke oplægget sammen og formidle kontakten til landets aftenskoler og biblioteker. Det er hendes ideer, der har givet mig succes.

Sujatha Gellert, forfatter til romanen “Ratri”

Med en velfungerende kombination af individuel manuskriptrådgivning og et konstruktivt efterfølgende foredrag fik Mette de Fine Licht og Heidi Korsgaard med deres gode råd og præcise anvisninger på bedste vis hjulpet de mange deltagere mellem 12 og 75 år forbi venners og familiers subjektive ros – og videre ud mod en forløsning af deres bogdrøm. Det bliver spændende at følge de kommende nye forfattere fra Hjørring og omegn.

Per Drustrup Larsen, Hjørring Bibliotekerne

Ingen produkter