Vores foredragspakke

Mange forfattere drømmer om at holde foredrag. Men hvordan skal du sælge dig selv og din bog som en foredragsmulighed? Det kan vores foredragspakke hjælpe dig med. Vi rådgiver og vejleder dig til at finde de rette vinkler, der vil sælge din ide til arrangørerne. Dernæst hjælper vi dig med at skrive den tekst, der skal få arrangørerne til at tro på dig som foredragsholder.

Sælg din foredragspakke i hele landet

Vi har selv holdt foredrag om vores bøger i hele landet og har gjort os mange erfaringer om, hvordan man trænger igennem til biblioteker, aftenskoler og så videre. Lad os hjælpe dig med at gøre din bog til et spændende foredrag, der vil fange både arrangører og tilhørere.

Vores foredragspakke begynder altid med en god snak om din bog, hvor vi sammen finder spændende vinkler på dig og bogen, inden vi skriver et fængende foredragsoplæg, som vi sender ud til diverse arrangører, så du kan nå at komme med i deres store kataloger.

Ud over grundpakken har du mulighed for at tilkøbe andre foredragspakker:

Foredrag for særlige målgrupper

Hvis din bog har en særlig målgruppe, finder vi den og målretter dit foredrag mod den målgruppe. Det kan for eksempel være organisationer, virksomheder eller institutioner, som beskæftiger sig med din bogs emne, og som kan have glæde af en foredragsholder.

Pris: 995 kr. per time

Giv tilhørerne en god oplevelse

Et godt foredrag er planlagt og struktureret. Foredragsholderen er indlevende og passioneret og forstår at fange tilhørerne. Det er en kunstart i sig selv at holde et godt foredrag. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst formidler din historie og dine budskaber, når du står på scenen.

Pris: 995 kr. per time

Lokal pr

Gå ikke glip af de gode pr-muligheder, der er i at holde foredrag. Vi fortæller dig, hvordan du bedst kommer igennem til medierne og sælger dig selv til store og små medier og kontakter. Og vi viser dig naturligvis også, hvordan du selv kan kontakte medierne fremover.

Pris: 2.985 kr.

Promotionmateriale

Mange arrangører vil gerne promovere dit foredrag, hvis du fodrer dem med materiale. Promotionmateriale kan for eksempel være plakater eller postkort. Under foredraget kan det også være en god ide at dele postkort eller visitkort ud, så tilhørerne får noget med hjem om dig og din bog. Vi hjælper dig med at få lavet og trykt det materiale, du har brug for.

Vi kan tilpasse dit promotionmateriale til dit unikke foredrag, men her er et eksempel på en ofte brugt pakke: 100 visitkort, 100 postkort og 20 store A3-plakater = 5.250 kr.

Vores foredragspakke indeholder:

  • Samtale om mulige vinkler på dit foredrag
  • 1 sides tekst/foredragsoplæg
  • Liste over mulige foredragssteder (biblioteker, aftenskoler (AOF, FOF, LOF), efterskoler og højskoler)
  • Udsendelse af foredragsoplæg til de valgte foredragssteder efter aftale med dig.

Samlet pris:

9.995 kr. inkl. moms.

Hør mere om foredragspakken