Bogrådgivning

 • Går du med en bogide og tænker ”holder den?”
 • Er du i gang med et manuskript, men kommer indimellem i tvivl, om du er på rette vej?
 • Drømmer du om at skrive en bog og har en masse linet op, men kan ikke finde tiden?

Når du kommer til bogrådgivning hos os, giver vi dig alle vores erfaringer videre. Vi kan hjælpe dig med at teste bogideer og finde ud af, om de har en chance på bogmarkedet, eller give dig skriveværktøjer, så du får skrevet den bog, du drømmer om.

Vi har igennem 15 år hjulpet rigtig mange forfattere, og vi har stor indsigt i, hvad der rører sig i bogbranchen, hvad forlagene går efter, og hvordan det er at være forfatter eller at have drømmen om at blive det. Vi arbejder for mange af de store forlag, deltager i flere bogmesser, både i Danmark og i udlandet, og er aktive i mange bogsammenhænge. Vi har redaktører, pr-rådgivere og ghostwritere siddende, som alle er klar til at dele deres erfaring med dig.

Bogrådgivning med mange muligheder

Kan du ikke overskue skriveprocessen, eller er du kørt fast i dit manuskript?
Vi kan give dig værktøjer til at komme i gang på tasterne eller få hul på manuskriptet igen, hvis du er gået i stå. Vi har skabeloner til bl.a. bagsidetekster og synopser og kan løbende give dig sparring på det, du skriver.

Er du klar med manuskriptet, men kan ikke overskue udgivelsen og alt det, der hører med?
Når manuskriptet er klar, ved vi, hvad du skal gøre for at gøre bogdrømmen til virkelighed, uanset om du drømmer om at udgive en trykt bog eller en e-bog. Vi kan fortælle dig om fordele og ulemper ved de forskellige udgivelsesmuligheder, hjælpe dig med at få overblik over hele udgivelsesprocessen og give indsigt i, hvordan du kommer i så mange medier som muligt og skaber de bedste muligheder for, at din bog sælger og får et langt liv – enten på boghandlerhylderne eller på foredragsscenerne.

Flere af vores kunders bøger er endt med at blive udgivet på forlag som Gyldendal, Gyldendal Business, Politikens Forlag, Husets Forlag og Klim, men vi råder også kunder til at udgive selv, hvis drømmen om foredragsvirksomhed og direkte salg betyder mere end et kvalitetsstempel fra et forlag.

Når vi rådgiver dig, er det vores vigtigste opgave at lytte til, hvad lige netop din bogdrøm handler om, og skabe en personlig og faglig bogrådgivning ud fra det. Vi ønsker altid dig og din bog det bedste.

Pris

Pris per time: 1.100 kr. inklusive moms.

Find din redaktør

Du kan komme hos os en time eller i længere forløb – det er helt op til dig. Vi finder den redaktør, der passer bedst til dig og din bog.

Se hvem der kan hjælpe dig

Vejen til de store forlag

Helt konkret kan vi for eksempel give dig værktøjer til at komme i gang på tasterne eller få hul på manuskriptet igen, hvis du er gået i stå. Vi har skabeloner til bagsidetekster, synopsis og lignende og kan løbende give sparring på det, du skriver. Og når manuskriptet er klar, ved vi, hvad du skal gøre for at gøre bogdrømmen til virkelighed, uanset om du drømmer om at udgive en trykt bog eller en e-bog.

Flere af vores kunders bøger er endt med at blive udgivet på store forlag som Politikens Forlag, Gyldendal Business og Klim, men vi råder også ofte kunder til at udgive selv, hvis drømmen om foredragsvirksomhed og direkte salg betyder mere end et kvalitetsstempel fra et forlag.

Når vi rådgiver dig, er det vores vigtigste opgave at lytte til, hvad lige netop din bogdrøm handler om, og rådgive dig ud fra det. Vi ønsker altid dig og din bog det bedste.

Det siger vores kunder

 • Med kompetent sparring, et par skarpe forfatterbriller og ikke mindst en flok gode råd er det lykkedes at komme hele vejen fra bogide til bogkontrakt. Tak til Skriveværkstedet.

  Jette Skrædderdal

 • En god ven anbefalede mig at skrive til Heidi fra Skriveværkstedet, og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Selv om der skulle lidt mod til at sende mit meget personlige manuskript til Heidi, har jeg på intet tidspunkt følt, at min tillid blev misbrugt. Heidi er en fantastisk sparringspartner. Hun vejledte og kom med gode råd om, hvordan jeg gjorde mit manuskript spændende og levende, og der blev ikke overladt noget til tilfældighederne. På en professionel og konstruktiv måde hjalp hun mig videre, og da jeg efter lang tid og hårdt arbejde stod med mit manuskript, var jeg ikke i tvivl om, at samarbejdet med Heidi var alle pengene værd. Og glæden voksede, da mit manuskript blev antaget på Informations Forlag. Nu bobler nye ideer i mig, men nu ved jeg, hvem jeg skal gribe fat i for at få den bedste manuskriptvurdering.

  Anja Madsen, forfatter til “Mit barn skal i krig”

 • Du har fuldkommen ret i, at midten af bogen mangler at blive strammet op. Du er helt spot on med hensyn til samtlige kommentarer og forslag, og jeg vil arbejde, så godt jeg kan, op til deadline for at få bedre styr på særligt dramaturgien. Igen mange, mange tak for kompetent redaktionelt arbejde, Heidi. Det var uovertruffent.

  Jørgen Jørgensen, organisations- og ledelseskonsulent, forfatter til “Fugle i flok”