Bogrådgivning

Med bogrådgivning giver vi alle vores erfaringer videre, så du kan få skrevet det bedste manuskript. Vores bogrådgivning hjælper dig med at komme i så mange medier som muligt og skabe de bedste muligheder for, at din bog sælger og får et langt liv – enten på boghandlerhylderne eller på foredragsscenerne.

Vi kan også fortælle dig om forskellige udgivelsesmuligheder; hvad det er vigtigt at være opmærksom på, hvis du vælger den ene type forlag frem for den anden, eller hvis du ønsker at udgive din bog selv, som flere og flere gør.

Vi har stor indsigt i, hvad der rører sig i bogbranchen, fordi vi arbejder for mange af de store forlag, deltager i flere bogmesser, både i Danmark og i udlandet, og er aktive i mange bogsammenhænge.

Specifik bogrådgivning

Helt konkret kan vores bogrådgivning for eksempel give dig værktøjer til at komme i gang på tasterne eller få hul på manuskriptet igen, hvis du er gået i stå. Vi har skabeloner til bagsidetekster, synopsis og lignende og kan løbende give sparring på det, du skriver. Og når manuskriptet er klar, ved vi, hvad du skal gøre for at gøre bogdrømmen til virkelighed, uanset om du drømmer om at udgive en trykt bog eller en e-bog.

Flere af vores kunders bøger er endt med at blive udgivet på store forlag som Politikens Forlag, Gyldendal Business og Klim, men vi råder også ofte kunder til at udgive selv, hvis drømmen om foredragsvirksomhed og direkte salg betyder mere end et kvalitetsstempel fra et forlag.

Når vi rådgiver dig, er det vores vigtigste opgave at lytte til, hvad lige netop din bogdrøm handler om, og skabe en personlig og faglig bogrådgivning ud fra det. Vi ønsker altid dig og din bog det bedste.

Uanset hvor i manuskriptprocessen du er, kan vi hjælpe dig.
Igennem mere end 10 år har vi vejledt forfattere hele vejen fra ide til færdig bog og avisspalter og foredragsscene.

Vejen til de store forlag

Helt konkret kan vi for eksempel give dig værktøjer til at komme i gang på tasterne eller få hul på manuskriptet igen, hvis du er gået i stå. Vi har skabeloner til bagsidetekster, synopsis og lignende og kan løbende give sparring på det, du skriver. Og når manuskriptet er klar, ved vi, hvad du skal gøre for at gøre bogdrømmen til virkelighed, uanset om du drømmer om at udgive en trykt bog eller en e-bog.

Flere af vores kunders bøger er endt med at blive udgivet på store forlag som Politikens Forlag, Gyldendal Business og Klim, men vi råder også ofte kunder til at udgive selv, hvis drømmen om foredragsvirksomhed og direkte salg betyder mere end et kvalitetsstempel fra et forlag.

Når vi rådgiver dig, er det vores vigtigste opgave at lytte til, hvad lige netop din bogdrøm handler om, og rådgive dig ud fra det. Vi ønsker altid dig og din bog det bedste.

Pris per time: 1.100 kr. inklusive moms

Book rådgivning

Det siger vores kunder:

Med kompetent sparring, et par skarpe forfatterbriller og ikke mindst en flok gode råd er det lykkedes at komme hele vejen fra bogide til bogkontrakt. Tak til Skriveværkstedet.

Jette Skrædderdal

En god ven anbefalede mig at skrive til Heidi fra Skriveværkstedet, og det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Selv om der skulle lidt mod til at sende mit meget personlige manuskript til Heidi, har jeg på intet tidspunkt følt, at min tillid blev misbrugt. Heidi er en fantastisk sparringspartner. Hun vejledte og kom med gode råd om, hvordan jeg gjorde mit manuskript spændende og levende, og der blev ikke overladt noget til tilfældighederne. På en professionel og konstruktiv måde hjalp hun mig videre, og da jeg efter lang tid og hårdt arbejde stod med mit manuskript, var jeg ikke i tvivl om, at samarbejdet med Heidi var alle pengene værd. Og glæden voksede, da mit manuskript blev antaget på Informations Forlag. Nu bobler nye ideer i mig, men nu ved jeg, hvem jeg skal gribe fat i for at få den bedste manuskriptvurdering.  

Anja Madsen, forfatter til “Mit barn skal i krig”

Journalist og forfatter Mette de Fine Licht har været min skrivecoach, og hun har givet uvurderlig feedback på mine tekster. Mette er rigtig god til at pege på mangler og uklarheder, og ikke mindst er hun god til at skære teksterne til og gøre dem mere tilgængelige. En stor tak til Mette for hendes mange gode råd og professionelle tilgang til det at skrive.  

Jørgen Jørgensen, organisations- og ledelseskonsulent, forfatter til “Fugle i flok”

Ingen produkter