Få din bog ind på hylderne hos boghandlerne

At få din bog ind på hylderne hos boghandlerne kan godt være svært – for hvordan griber du det an? Hos Skriveværkstedet har vi erfaring med at få både faglitteratur og skønlitteratur ind hos boghandlerne, og vi er klar til at rådgive dig om det.

Med vores boghandlerpakke bliver du rådgivet i at få din bog ind på hylderne hos boghandlerne. Du får en liste over samtlige boghandlere i Danmark og bliver klædt på til at kontakte dem. Du får eksempler på kommissionsaftaler og salgsbreve, så du er klar, når butikkerne siger ja. Vi rådgiver dig om presale, personlige boghandlerbesøg og kampagne i fysiske butikker og digitale forhandlere. Du bliver vejledt i  bogsigneringer og lokal-pr og får indblik i merchandise, der kan hjælpe din bog på vej.

Ønsker du yderligere hjælp, har vi mulighed for at skræddersy en pakke, der passer præcis til din bogs målgruppe og dit behov.

Med vores boghandlerpakke får du:

  • Introduktion til at få din bog ind på hylderne hos boghandlerne
  • En liste over samtlige boghandlere i Danmark
  • Vejledning i hvordan du kontakter boghandlerne
  • Eksempler på kommissionsaftaler og salgsbreve
  • Rådgivning om presale, personlige boghandlerbesøg, bogsigneringer, kampagne i fysiske butikker og digitale forhandlere samt merchandise, der kan hjælpe din bog på vej.

Samlet pris: 4.995 kr. inklusive moms.

Hør mere om pakken