Layout

Flotte forsider sælger bøger, og et lækkert layout skaber ekstra gode læseoplevelser. Det vil stort set alle læsere nikke genkendende til.

I dag udgiver mange forfattere uden om de traditionelle forlag. Det kan være en både god, lærerig og givende proces som forfatter at være med fra start til slut. Men at udgive selv, eller udgive gennem sit eget forlag, kræver ikke mindre kvalitet eller arbejde, som hvis du var hos et stort forlag. Tværtimod.

Tænk over dit layout, og invester i ét, der sælger

Når du vælger at etablere dit eget forlag og udgive selv, skal du selv stå for layout. De færreste forfattere er uddannede grafikere og ved ikke, hvad der sælger, når det gælder bøger. Derfor opfordrer vi altid til, at du bruger en professionel grafiker, der netop har bøger som speciale.

Vores to husgrafikere, Jesper Frederik Emil Hansen og Inge Rand, har mange års bogerfaring og layouter omslag og hele bøger for nogle af de største forlag i Danmark. Derfor bruger vi dem – fordi kun det bedste er godt nok, og fordi vi har kendt dem, lige så længe vi har haft Skriveværkstedet, og derfor ved, at de ligesom os ønsker, at en bog bliver så god som muligt. Jesper Frederik Emil Hansen og Inge Rand layouter både skønlitterære bøger og fagbøger og kan også layoute alt det, der er omkring din bog. Det kan for eksempel være postkort, invitationer, bogmærker og plakater. På den måde kan du sikre en topprofessionel bog, hvor alt matcher bogens layout. Og du vil kunne hæve din bogs udtryk og få den til at stå lige så skarpt som de bøger, der udkommer på de store forlag.

I vores optik må bøger, som du selv har udgivet, aldrig bære præg af en selvudgivelse. Ingen skal kunne komme og sige, at den ikke er lige så gennemarbejdet og flot som bøger fra etablerede forlag. Derfor går vi ikke på kompromis. Og vi kæmper altid for, at ingen nogensinde skal kunne dømme en bog ude på grund af det.

Vi sikrer os, at du er med i layoutprocessen og kan komme med dine ønsker og forslag og få professionel layoutsparring, så vi sammen når frem til det bedste resultat. Det gælder både i forhold til selve omslaget til bogen, der skal fænge og sælge, og indholdet af bogen, der skal layoutes, så læseren får lyst til at gå i gang med at læse den.

Priser

Prisen for at sætte dine manuskriptsider flot op, så de kan blive klar til tryk, afhænger af, hvilken type bog du har skrevet, men du kan se mere herunder, hvor vi har samlet priserne for de forskellige former for opsætning.

Pris for forside og bagside

Hvis du vil have layoutet en forside og en bagside til din bog, koster det i alt 5.000 kr. inklusive moms.

Pris for opsætning af bog

Skønlitterære bøger koster 30 kr. per side inklusive moms.
Fagbøger koster 45 kr. per side inklusive moms.

Lad os sende dig en pris

Det siger vores kunder

“6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller” er vildt flot – jeg er meget imponeret, ikke bare over det grafiske udtryk, men også både spændvidden og dybden i emnerne og de mange medvirkende.

Elise H. Nørholm, redaktør, Lindhardt og Ringhof

Skriveværkstedet - vi hjælper dig med alt fra ide til færdig bog
2019-02-14T15:00:51+01:00

Elise H. Nørholm, redaktør, Lindhardt og Ringhof

“6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller” er vildt flot – jeg er meget imponeret, ikke bare over det grafiske udtryk, men også både spændvidden og dybden i emnerne og de mange medvirkende.
0
0
Skriveværkstedet - vi hjælper dig med alt fra ide til færdig bog