Forsalg (din bog er ikke udkommet endnu)

Vidste du, at du kan sælge din bog, INDEN den udkommer? Især på de digitale medier er der meget forsalg at hente, og med en forsalgskampagne kan du ramme bestsellerlisterne. I Skriveværkstedet har vi stor erfaring med forsalgskampagner, der har ført bøger direkte ind på bestsellerlisterne. Skal vi også hjælpe dig og din bog? Så book en forsalgsrådgivningtime og hør mere om dine muligheder eller køb en forsalgspakke og kom i gang med det samme.

Salg (din bog udkommer snart)

Bøger kan sælges overalt – i butikker, på SoMe, på nettet … Der er masser af muligheder, det er bare at gå i gang. Men mange forfattere bryder sig ikke om at sælge deres egne bøger, og det forstår vi godt, for det kan være både sårbart og svært at sælge sin egen bog. Ofte opstår de svære salgsfølelser, når der ikke er en plan for, hvem der gør hvad for bogen. Vi har stor erfaring med at tilrettelægge individuelle salgsstrategier, som passer til både bogen og den enkelte forfatter og som fører bøgerne rigtig langt og kan give gode salgsresultater. Så book en salgsrådgivning og lad os hjælpe dig.

Giv din bog et langt liv (din bog er udkommet)

Giv din bog et langt liv er for dig, der gerne vil gøre mere for den bog, du allerede har udgivet. Vi mødes i en time og ideudvikler på salgs- og markedsføringsideer, så du får overblik over mulighederne og en samlet plan for det, du skal gøre.

Salgspakker

Vi mødes i en time og taler om mulighederne for at lave en forsalgskampagne for din bog. Du får viden om, hvordan man laver sådan en kampagne, hvad det kræver, og hvad du kan forvente at få ud af den. Efter mødet har du overblik over dine muligheder og kan beslutte, om du vil stå for kampagnen selv eller indgå et samarbejde med en boghandler. Uanset hvilken retning du vælger, kan vi hjælpe dig videre, så du lykkes med forsalget.

Oplagt for dig, som ikke har udgivet din bog i nu, og som er i tvivl om, hvad du kan gøre for at sælge din bog, og som har brug for inspiration og sparring.

Pris: 1.200 kr. inkl. moms. (Vælger du efterfølgende forsalgspakken, trækker vi beløbet fra den samlede pakke).

Bestil pakke

Vi mødes i en time og taler om mulighederne for at lave en forsalgskampagne for din bog. Du får viden om kampagnen, og hvad du kan forvente at få ud af den, og efter mødet sætter vi gang i kampagnen og ordner alt det tekniske for dig.

Oplagt for dig, der går efter at sælge mange bøger inden udgivelsen, og som drømmer om at se din bog på bestsellerlisten.

Pris: 3.500 kr. inkl. moms

Bestil pakke

I en salgsrådgivning får du viden om, hvordan bogsalg i Danmark fungerer og hvilke muligheder der er oplagte for din bog. Sammen lægger vi en plan for, hvordan du griber det an, så du får solgt flest muligt bøger. Du går hjem med en konkret plan for det, der skal ske, og et overblik, så du kan komme i gang med det samme.

Pris: 1.200 kr. inkl. moms per time.

Bestil pakke

Vi mødes i en time og taler om mulighederne for din bog, for der er stadig rigtig meget, du kan gøre for din bog, selv om det måske er noget tid siden, den er udkommet. Det kan være, den handler om et emne, som er aktuelt i medierne netop nu, det kan også være, der er en ny oplagt case, som du kan bruge i din markedsføring, eller måske er der en ny bogblogger, du kan tage fat i … Der er altid noget, du kan gøre for din bog. Sammen ideudvikler vi på salgs- og markedsføringsideer og laver et årshjul, så du får overblik over mulighederne og en samlet plan for det, du skal gøre. Efter mødet ved du, hvad du kan gøre for at holde gang i salget og blive ved med at skabe omtale og gøre bogen synlig.

Pris: 1.200 kr. inkl. moms.

Bestil pakke