Hel bog

Hel bog

Har du en god historie eller et budskab, du brænder for at komme ud med i bogform, men har du ikke tid til eller mod på selv at skrive din bog eller kontakte et forlag med ideen, så lad en af Skriveværkstedets erfarne ghostwritere hjælpe dig. Tilsammen har vi skrevet næsten 30 bøger inden for mange forskellige genrer og hjulpet lige så mange med at kontakte forlag på en professionel måde.

Vi ghostwriter en hel bog for dig

Lad os stå for det meste. Hvis du bestiller en hel bog, skriver vi hele manuskriptet til din bog. Typisk 200 bogsider (svarer til cirka 100 A4-sider).

Vi begynder med at interviewe dig om din historie eller dit emne og hjælper dig med at strukturere dine tanker og ideer om indholdet, så du får dit budskab bedst muligt ud til din målgruppe. Derefter følger skriveprocessen, hvor vi skriver hele manuskriptet for dig, inden du naturligvis får det til gennemlæsning.

Første skridt er et prøvekapitel, som du får til gennemsyn. Når det er rettet til ud fra dine ønsker, skriver vi resten af bogen. Du får til sidst hele manuskriptet til godkendelse, og vi redigerer det, så du får præcis det manuskript, du ønsker, og som vi synes er fagligt bedst muligt.

Til slut rådgiver vi dig også om, hvilken type udgivelse der egner sig bedst til din bog.

Det koster fra 95.000 kr. for et helt manuskript, der svarer til 200 bogsider.

Prisen dækker:

  • Møder
  • Interviewdage
  • Båndudskrifter fra interviews
  • Skrivning af selve manuskriptet
  • Slutredigering.

Den endelige pris fastsætter vi sammen med dig, inden vi går i gang.

Skriveværkstedets ghostwritere:

Heidi Korsgaard er journalist, forfatter og redaktør. Har skrevet 14 bøger, senest “Livets opskrift” med Sisse Fisker. Heidi har været tilknyttet forlagsbranchen i 15 år på begge sider af redaktørbordet og skriver og redigerer for blandt andet Lindhardt og Ringhof, Politikens Forlag, Djøf Forlag og private kunder. Stor erfaring med fagbøger, selvudviklingsbøger og biografier.

Mette de Fine Licht er journalist, forfatter, foredragsholder og pr-rådgiver. Skriver i øjeblikket på sin 10. bog. Fik megen omtale med debatbogen “Myter om magten – om kvinder i dansk topledelse” på Gyldendal Business. Mest kendt for sin egen biografi, “Viljepigen – for ung til kræft”, som blev modtaget af en begejstret presse. Bogen er nu på vej i USA. Mette har stor erfaring med biografier, bøger fra den virkelige verden og selvudviklingsbøger.

Rikke Finland er redaktør, skrivekonsulent og skribent. Har været ghostwriter på snart fire bøger – to af dem arbejder hun på i øjeblikket. Rikke har redigeret adskillige fagbøger, som alle har fået rigtig god omtale, senest “Du er ikke alene – en opvækst med alkoholproblemer” på Muusmann’forlag.

Charlotte Lerche er redaktør, forfatter og forlagsmedarbejder. Har skrevet ni bøger og skriver i øjeblikket på to nye. Derudover er hun medforfatter på en ny fagbogsserie for Gyldendal. Charlotte er forfatter til skriveguiden “Skriv gode bøger til børn og unge”, der er trykt i 4. oplag. Har været redaktør på flere børnebøger og fagbøger. Charlotte er ud over Skriveværkstedet tilknyttet Gyldendal Uddannelse som både redaktør og forfatter.

Med en historie på hjertet, som krævede at blive fortalt, var ghostwriting en oplagt mulighed i processen og tilblivelsen af min bog. Min famlen i blinde efter de helt rigtige ord og formuleringer blev i samarbejdet til sublim kunst. Heidi Korsgaard greb mig, før jeg faldt!
Gullan Andreasen, forfatter til “Aldrig mere mirabellegrød”

Skal vi skrive din bog for dig?

Det siger vores kunder:

Jeg havde været i gang med at skrive på min bog gennem flere år, men havde mistet troen på, at jeg kunne formulere mig tydeligt nok. Rikke satte mit materiale i system, og vi fik styr på disposition, indhold og ikke mindst måden at skrive på. Resultatet blev en stilsikker formidling rettet mod målgruppen.

Kristina Hermann, psykolog og forfatter til “Du er ikke alene – en opvækst med alkoholproblemer”

Jeg er vild med, at Rikke holder aftaler og tidspunkter 100 procent. Og så mestrer hun både den personlige fortælling og den faglige, hvor stoffet ikke er lettilgængeligt. I dag har jeg en bog, der fremstår som en helhed, er logisk opbygget, strammet op i teksten og læsevenlig.

Anne van der Merwede, ernæringsterapeut og forfatter til “En sund kvindekrop – uden brystkræft”

Ingen produkter