Redigering

  • Har du knoklet så længe med dit manuskript, at du ikke længere kan se, hvornår du gentager dig selv og skriver i et slapt sprog?
  • Kunne du tænke dig at få en redaktør til at kigge på manuskriptets opbygning og fange gentagelser og ukorrekt sprog?
  • Har du brug for en, der kan skrive din bog helt færdig og for eksempel komme med forslag til kapiteloverskrifter, forord og bagsidetekst?

 

Så er vi klar til at hjælpe dig og optimere dit manuskript, så du får det bedste ud af det, du har skrevet, og kommer helt i mål med din bogide.

Redigering løfter manuskriptet

Vi har mange års forlagserfaring og ved, hvad der kendetegner en god bog – både indholdsmæssigt og sprogligt. Redigeringens omfang varierer fra manuskript til manuskript. Nogle gange bruger vi en dag til at finpudse, andre gange er vi i gang i flere uger for at få det vigtige fremhævet i manuskriptet og gøre kringlet sprog læseværdigt.

Inden vi går i gang, taler vi med dig om, hvor meget du ønsker at få rettet, og vi redigerer derefter et prøvekapitel, så du kan se, hvad vi mener, der skal til. Når du har godkendt prøvekapitlet, redigerer vi resten ud fra det niveau. Vi kan give dig en pris, når vi har skimmet de første kapitler. Prisen for redigering og omskrivning af en hel bog ligger på mellem 10.000 og 40.000 kr.

Prisen for redigering og omskrivning af en hel bog ligger på mellem 10.000 og 40.000 kr.

Der er svært, ja nærmest umuligt at redigere sit eget manuskript. Men for os er det en leg at få lov til at optimere et manuskript ved at stramme op og rykke rundt.

Lad os hjælpe dig med vores skarpe redaktørøjne

Det siger vores kunder:

Redigering kan sagtens være spændende og morsomt … hvis man har den rigtige redaktør! En bog bliver 1.700 gange bedre, når den har været i Rikkes hænder. Hun er bare SÅ dygtig! Jeg har fået verdens bedste bog – med verdens bedste redaktør… længere er den ikke.

Thomas Grønnemark, forfatter til bogen “Doven energi”

Ingen produkter