Kurser

Siden 2005 har vi holdt forfatterkurser, skrivekurser og journalistkurser. Vores kursusprogram indeholder både aftenarrangementer, halvdagskurser, heldagskurser og weekendkurser, og senest er vi begyndt at tilbyde skrivekurser på Bali i en eller to uger.

Viser alle 12 produkter

Det siger vores kunder:

Det lyser simpelthen klart ud af jeres topprofessionelle undervisning, at I mestrer skriveprocessen ned i den allermindste detalje. Det har været helt fantastisk at få en så detaljeret indsigt i den og dens omfang. Med fornyet viden, håb og energi kan jeg nu tage hul på at skrive, og jeg glæder mig til at få lavet tidslinjen, strukturen, kapitlerne, nøglescenerne, scenerne, dialogerne og alt det andet.

Tina Berg Villadsen, forfatterkursist

Mødet med Mette omkring strategien for pr til min bog gav mig en masse værdifulde input og forståelse for et område, jeg ikke selv ved så meget om til trods for en kommerciel baggrund. Med hendes råd i baghovedet røg jeg for eksempel på Eurowomans side med en klumme. Jeg vil klart anbefale Mette til andre, som har brug for en professionel tilgang til deres pr-arbejde.

Lene Leth Thomsen, cand.merc. og forfatter

Ingen produkter