E-bog

Mange forfattere ønsker at udgive deres bog som e-bog. Er du en af dem, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi sørger for, at dit manuskript eller din trykte bog bliver omdannet til en færdig e-bog, som er klar til alle salgs- og udlånskanaler.

Gør din bog så tilgængelig som muligt

I Danmark er der primært to typer filer inden for e-bøger: ePub og PDF. Vi anbefaler altid, at du får lavet din tekst til en ePub-fil, da det er den type fil, der giver den bedste læseoplevelse. Har du din bog som en ePub-fil, vil den blandt andet tilpasse sig den skærm, den bliver læst på, uanset om det er en smartphone, computer eller tredje form for skærm. Samtidig er ePub den filtype, du kan sælge, lade streame og udlåne flest steder, så hvis du for eksempel vil sælge din e-bog via boghandlere, gøre den tilgængelig på streamingtjenester og udlåne den på biblioteket via eReolen, skal du vælge ePub.

Vi kan sætte din e-bog op på to tidspunkter. Enten når du lige er færdig med at skrive din bog og kun ønsker at udgive den som e-bog. Så vil layouteren sætte din bog op og sørge for, at den bliver til en e-bog. Eller du kan vælge at få dit manuskript layoutet og gjort klar til tryk, og ud fra den trykklare layoutfil kan vores layouter konvertere din bog til en ePub-fil.

Hvorfor udgive en e-bog?

Med en e-bog giver du dine læsere mulighed for at læse din bog på både smartphones, tablets, e-readers og computere. På den måde vil dine læsere altid have mulighed for at læse din bog, og den er nemmere at tage med på ferie, i sommerhuset, eller blot når man sidder i toget på vej til og fra arbejde. Styrken ved e-bøger i forhold til trykte bøger er samtidig, at du nemt og hurtigt kan udgive og ændre i dit indhold. I en e-bog har du også mulighed for at indsætte forskelligt medieindhold, for eksempel billeder, tekst og små videoklip.

Få din e-bog ud til læserne

Når du har fået produceret din e-bog, er der brug for en distributør, som er dem, der sørger for, at al teknikken er på plads, så e-bogen kan købes, streames eller lånes via bibliotekernes udlånsservice eReolen. Med vores e-bogsdistributionspakke sørger vi ikke blot for at oprette din e-bog og gøre den synlig på alle kanaler. Du får også din egen direkte aftale med distributøren samt login til en side, hvor du kan følge salget (afregning af salg per måned). Derudover får du din helt personlige e-bogsshop, som du kan linke til fra for eksempel din hjemmeside eller sociale medier. På den måde kan du sælge e-bogen uden om forhandlerne (og dermed tjene mere). Vi sparrer desuden med dig om, hvad e-bogen skal koste, og orienterer dig om, hvad du tjener per stream eller udlån.

Få din lydbog ud til lytterne

Lydbøger er et hastigt voksende medie. Flere og flere flytter deres læseoplevelser fra øjnene over i ørerne, og det fantastiske ved en lydbog er, at du let kan forene det at lytte med andre gøremål, for eksempel at køre bil eller vaske op.

Hvis du også vil have din bog udgivet som lydbog, er der to veje at gå. Enten kan du selv indtale den, eller du kan få en oplæser, som passer til tonen og stemningen i din bog, til at lægge stemme til dine ord. Skriveværkstedet hjælper dig med begge dele. Vi har en række forskellige samarbejdspartnere, som tilbyder alt fra udlejning af indlæsningsudstyr og teknisk sparring til indlæsning af professionelle lydbogsoplæsere.

Kontakt os, og hør mere om, hvad det koster at få produceret din lydbog, og om, hvordan du selv kan læse den ind, eller få tilsendt en række stemmeprøver fra de professionelle oplæsere, vi har tilknyttet.

Priser

Digital distributionspakke: 3.495 inklusive moms (udgivelse af to digitale bøger inkluderet, for eksempel en e-bog og en lydbog).

Tillæg for udgivelse af yderligere digitale bøger i distributionskanaler: 495 kroner inklusive moms per digitale bog.

Kontakt os