Digitale udgivelser

Drømmer du om at få din bog udgivet som e- bog og/eller lydbog? Så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at dit manuskript eller din trykte bog bliver omdannet til en færdig e-bog og/eller indlæst som lydbog.

E-bog

Når du skal udgive en e-bog, er det vigtigt, at den fungerer på den platform, som læseren vælger at læse den på. I modsætning til en trykt bog kan du ikke på samme måde helt selv bestemme, hvordan bogen ser ud for læseren. Det afhænger af, hvordan de vælger at indstille deres telefon, tablet eller e-bogs-læser.

Vi tilbyder at konvertere din bog til det bedste e-bogs-format afhængigt af, om det er en primær tekstbog, du har skrevet, eller en bog med mange billeder, tabeller og faktabokse – for eksempel en fagbog. Det bedste format er altid ePub, da det giver den bedste læseoplevelse og er det eneste format, som alle streamingtjenester og forhandlere understøtter.

En ePub findes i to varianter: reflowable og fixed layout.

Reflowable tilpasser sig bogens indhold og layout sig til den skærm, som læseren kigger på, og læseren kan selv vælge blandt andet skrifttype og skriftstørrelse. Reflowable egner sig dermed godt til romaner eller andre bøger med primært tekst som indhold.

Fixed layout er derimod det bedste til bøger med mange billeder eller anden grafik. Ved fixed layout skal læseren ofte zoome ind eller ud for at læse bogen. Til gengæld er alle elementer som i den trykte udgave.

Om din bog egner sig bedst som reflowable eller fixed layout, hjælper vi dig med at finde ud af det.

Vi har grafikere, der kan konvertere dine trykfiler til en e-bog, så de opfylder alle de krav, der er nødvendige for at få den udgivet på alle platforme til streaming og salg.

Lydbog

Lydbøger er et hastigt voksende medie. Flere og flere flytter deres læseoplevelser fra øjnene over i ørerne, og det fantastiske ved en lydbog er, at du let kan forene det at lytte med andre gøremål, for eksempel at køre bil eller vaske op. Som forfatter betyder det, at du med en lydbog kan nå mange, der måske har for travlt til at læse en almindelig bog eller en e-bog.

Hvis du også vil have din bog udgivet som lydbog, er der to veje at gå. Enten kan du selv indtale den, eller du kan få en oplæser, som passer til tonen og stemningen i din bog, til at lægge stemme til dine ord. Skriveværkstedet hjælper dig med begge dele. Vi har en række forskellige samarbejdspartnere, som tilbyder alt fra udlejning af indlæsningsudstyr og teknisk sparring til indlæsning af professionelle lydbogsoplæsere. Kontakt os, og hør mere om, hvad det koster at få produceret din lydbog, og om, hvordan du selv kan læse den ind, eller få tilsendt en række stemmeprøver fra de professionelle oplæsere, vi har tilknyttet.

Priseksempler

Konvertering af tekstbog fra trykfil eller Word-dokument til reflowable ePub fra 1.950 inkl. moms.

Konvertering af bog med meget grafik fra trykfil til fixed layout ePub fra 2.450 kroner inkl. moms.

Vil du vide, hvad det koster at lave din bog til en e-bog og/eller lydbog, så kontakt os, så vi kan udregne en pris for dig.

Kontakt os