Digitale udgivelser

Drømmer du om at få din bog på streamingtjenester som Saxo Premium og Mofibo/Storytel? Og være tilgængelig på bibliotekernes elektroniske hylde, eReolen? Så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for, at dit manuskript eller din trykte bog bliver omdannet til en færdig e-bog og/eller indlæst som lydbog, så de er klar til salg og streaming.

E-bog

I Danmark er der primært to typer filer inden for e-bøger: ePub og PDF. Vi anbefaler altid, at du får lavet din tekst til en ePub-fil, da det er den type fil, der giver den bedste læseoplevelse. Har du din bog som en ePub-fil, vil den blandt andet tilpasse sig den skærm, den bliver læst på, uanset om det er en smartphone, computer eller tredje form for skærm. Samtidig er ePub den filtype, du kan sælge og lade streame og udlåne flest steder, så hvis du for eksempel vil sælge din e-bog via boghandlere, gøre den tilgængelig på streamingtjenester og udlåne den på biblioteket via eReolen, skal du vælge ePub.

Vi kan sætte din e-bog op på to tidspunkter. Enten når du lige er færdig med at skrive din bog og kun ønsker at udgive den som e-bog. Eller du kan vælge at få dit manuskript layoutet og gjort klar til tryk, og ud fra trykfilen kan vores layouter konvertere din bog til en ePub-fil.

Lydbog

Lydbøger er et hastigt voksende medie. Flere og flere flytter deres læseoplevelser fra øjnene over i ørerne, og det fantastiske ved en lydbog er, at du let kan forene det at lytte med andre gøremål, for eksempel at køre bil eller vaske op. Som forfatter betyder det, at du med en lydbog kan nå mange, der måske har for travlt til at læse en almindelig bog eller en e-bog.

Hvis du også vil have din bog udgivet som lydbog, er der to veje at gå. Enten kan du selv indtale den, eller du kan få en oplæser, som passer til tonen og stemningen i din bog, til at lægge stemme til dine ord. Skriveværkstedet hjælper dig med begge dele. Vi har en række forskellige samarbejdspartnere, som tilbyder alt fra udlejning af indlæsningsudstyr og teknisk sparring til indlæsning af professionelle lydbogsoplæsere. Kontakt os, og hør mere om, hvad det koster at få produceret din lydbog, og om, hvordan du selv kan læse den ind, eller få tilsendt en række stemmeprøver fra de professionelle oplæsere, vi har tilknyttet.

Få dine digitale bøger ud til læserne/lytterne

Når du har fået produceret din e-bog og/eller indlæst din lydbog, har du brug for en distributør, der sørger for, at al teknikken er på plads, så de digitale udgaver når ud til dine læsere/lyttere.

Med vores digitale distributionspakke opretter vi din digitale platform og gør dine digitale bøger synlige på salgskanaler som for eksempel Bog & idés hjemmeside, på streamingtjenesterne Mofibo/Storytel, BookBeat, Saxo Premium, Chapter og Nextory, ligesom det bliver muligt, at de kan blive udvalgt til bibliotekernes udlånsservice for digitale bøger, eReolen. Du får desuden din egen direkte aftale med distributøren samt login til en side, hvor du kan følge dit salg, samt din helt personlige e-bogsshop, som du kan linke til fra for eksempel din hjemmeside eller sociale medier. På den måde kan du sælge e-bogen og lydbogen uden om forhandlerne (og dermed tjene mere). Vi sparrer desuden med dig om, hvad dine digitale udgaver skal koste, og orienterer dig om, hvad du tjener per stream eller udlån via eReolen.

Priser

Digital distributionspakke: 3.795 inklusive moms (udgivelse af to digitale bøger inkluderet, for eksempel en e-bog og en lydbog).

Tillæg for udgivelse af yderligere digitale bøger i distributionskanaler: 495 kroner inklusive moms per digitale bog.

Kontakt os