E-bog

Mange forfattere ønsker at udgive deres bog som e-bog, og er du en af dem, kan vi sagtens hjælpe dig. Vi sørger for, at dit manuskript eller din trykte bog bliver omdannet til en færdig e-bog, som er klar til alle salgs- og udlånskanaler.

Gør din bog så tilgængelig som muligt

I Danmark er der primært to typer filer inden for e-bøger: ePub og PDF. Vi anbefaler altid, at du får lavet din tekst til en ePub-fil, da det er den type fil, der giver den bedste læseoplevelse. Har du din bog som en ePub-fil, vil den bl.a. tilpasse sig den skærm, den bliver læst på, uanset om det er en smartphone, computer eller tredje form for skærm. Samtidig er ePub den filtype, du kan sælge og udlåne flest steder, så hvis du for eksempel vil sælge din e-bog via boghandlere og udlåne den på biblioteket, skal du vælge ePub.

Vi kan sætte din e-bog op på to tidspunkter. Enten når du lige er færdig med at skrive din bog og kun ønsker at udgive den som e-bog. Så vil layouteren sætte din bog op og sørge for, at den bliver til en e-bog. Eller du kan vælge at få dit manuskript layoutet og gjort klar til tryk, og når den trykklare layoutfil ligger klar, kan vores layouter konvertere din bog til en ePub-fil.

Hvorfor udgive en e-bog?

Med en e-bog giver du dine læsere mulighed for at læse din bog på både smartphones, tablets, e-readers og computere. På den måde vil dine læsere altid have mulighed for at læse din bog, og den er nemmere at tage med på ferie, i sommerhuset, eller blot når man sidder i toget på vej til og fra arbejde. Styrken ved e-bøger i forhold til trykte bøger er samtidig, at du nemt og hurtigt kan udgive og ændre i dit indhold. I en e-bog har du også mulighed for at indsætte forskelligt medieindhold, for eksempel billeder, tekst og små videoklip.

Sælg din e-bog til læserne

Vil du gerne have oprettet din e-bog til udlån og salg, kan vi sørge for upload og registrering af dit e-bogsudlån. Vi sørger for at uploade din bog, så den bliver tilgængelig i landets databaser. Efter 1 måned, 6 måneder og 12 måneder sender vi dig opgørelser over, hvor mange udlån din bog har haft i alt, så du kan følge med i salget og selv skrue op og ned for din markedsføring.

Priser på e-bøger

Alle taler om e-bøger, og ønsker du at være med på bølgen, kan vi hjælpe dig.
E-bøger er perfekte til salg online og ideelle til at skabe ekstra salg for eksempel op til ferier.

Priser

Pris ved tekstbog på op til 300 opsatte sider: 2.500 kr. inklusive moms
Pris for oprettelse: 2.995 kr. inklusive moms

Kontakt os