Forlagspakke

Har du en god historie eller et budskab, du brænder for at komme ud med i bogform, men har du ikke tid til eller mod på selv at skrive din bog eller kontakte et forlag med ideen, så lad en af Skriveværkstedets erfarne ghostwritere hjælpe dig. Tilsammen har vi skrevet næsten 30 bøger inden for mange forskellige genrer og hjulpet lige så mange med at kontakte forlag på en professionel måde.

Vores forlagspakke sælger dig til forlagene

Inden for ghostwriting kan du vælge imellem to modeller – en forlagspakke eller en hel bog.

Vores forlagspakke er for dig, der ønsker at pitche din ide til et dansk forlag. I tæt samarbejde med vores ghostwriter får du udarbejdet en synopsis, et prøvekapitel af din kommende bog samt en bagsidetekst, der sælger lige præcis din bogide eller gode historie. Til sidst skriver vi et følgebrev, du vedlægger, når du sender dit materiale til forlaget.

Forlagspakken koster i alt 20.000 kr. i ghostwritinghonorar.

Pakken indeholder:

  • Synopsis
  • Prøvekapitel
  • Bagsidetekst
  • Forlagsbrev.

Skriveværkstedets ghostwritere:

Heidi Vesterberg er uddannet journalist og forfatter til 4 bøger udgivet på forlagene Rosinante & Co og Gyldendal Bussines. Hun har været freelanceredaktør for Gads Forlag, kommunikationsmedarbejder for forskellige organisationer og har gennem 15 år leveret artikler, klummer og reportager til fagblade, magasiner og aviser. Som ghostwriter lægger Heidi vægt på den gode fortælling, det musikalske sprog, og et trygt professionelt samarbejde.

Mette de Fine Licht er journalist, forfatter, foredragsholder og pr-rådgiver. Skriver i øjeblikket på sin 10. bog. Fik megen omtale med debatbogen “Myter om magten – om kvinder i dansk topledelse” på Gyldendal Business. Hun har selv skrevet 10 bøger, bl.a. sin egen biografi, “Viljepigen – for ung 
til kræft”, der snart udkommer i USA, “Myter om magten – om kvinder i topledelse”, som udkom på Gyldendal Business og fik seks stjerner i Børsen, samt adskillige biografier og rejse- og fagbøger.

Rikke Finland er cand.mag. i dansk, film- og medievidenskab samt kulturformidling fra Københavns Universitet. Har du brug for en ghostwriter til din fagbog, er Rikke klar til at skrive den bog, du drømmer om. Hun kan samle din viden og føre pennen for dig, og skal du have redaktørhjælp, kan Rikke hjælpe dig med at skabe den mest optimale struktur for din tekst, at finde din målgruppe og slette sniksnak, gendrivelser og gentagelser. Rikke har skrevet fire bøger og har flere års erfaring med at redigere og vurdere manuskripter.

Øyvind Bordal er freelancejournalist og forfatter til seks bøger. Han driver forlaget Blue Ocean Media, som har en maritim profil. Som skribent lægger Øyvind vægt på at forvandle kompleksitet til enkelhed. Selv tekster om svære emner kan gøres tilgængelige og interessante, uden at dybde og substans går tabt. Som redaktør har Øyvind stået i spidsen for 16 bogudgivelser fordelt på fire lande.

Charlotte Lerche er redaktør, forfatter og forlagsmedarbejder. Har skrevet ni bøger og skriver i øjeblikket på to nye. Derudover er hun medforfatter på en ny fagbogsserie for Gyldendal. Charlotte er forfatter til skriveguiden “Skriv gode bøger til børn og unge”, der er trykt i 4. oplag. Har været redaktør på flere børnebøger og fagbøger. Charlotte er ud over Skriveværkstedet tilknyttet Gyldendal Uddannelse som både redaktør og forfatter.

Jeg har arbejdet sammen med Heidi på flere bogprojekter, og det er altid en fornøjelse. Heidi tager nemlig ejerskab for bøgerne, uanset om hun skriver, coacher eller redigerer, og afleverer altid til tiden!
Elise H. Nørholm, redaktør, Lindhardt og Ringhof

Skal vi skrive din bog?

Ingen produkter