Forlagspakke

Forlagspakke

Har du en god historie eller et budskab, du brænder for at komme ud med i bogform, men har du ikke tid til eller mod på selv at skrive din bog eller kontakte et forlag med ideen, så lad en af Skriveværkstedets erfarne ghostwritere hjælpe dig. Tilsammen har vi skrevet næsten 30 bøger inden for mange forskellige genrer og hjulpet lige så mange med at kontakte forlag på en professionel måde.

Vores forlagspakke sælger dig til forlagene

Inden for ghostwriting kan du vælge imellem to modeller – en forlagspakke eller en hel bog.

Vores forlagspakke er for dig, der ønsker at pitche din ide til et dansk forlag. I tæt samarbejde med vores ghostwriter får du udarbejdet en synopsis, et prøvekapitel af din kommende bog samt en bagsidetekst, der sælger lige præcis din bogide eller gode historie. Til sidst skriver vi et følgebrev, du vedlægger, når du sender dit materiale til forlaget.

Forlagspakken koster i alt 20.000 kr. i ghostwritinghonorar.

Pakken indeholder:

  • Synopsis
  • Prøvekapitel
  • Bagsidetekst
  • Forlagsbrev.

Skriveværkstedets ghostwritere:

Heidi Korsgaard er journalist, forfatter og redaktør. Har skrevet 14 bøger, senest “Livets opskrift” med Sisse Fisker. Heidi har været tilknyttet forlagsbranchen i 15 år på begge sider af redaktørbordet og skriver og redigerer for blandt andet Lindhardt og Ringhof, Politikens Forlag, Djøf Forlag og private kunder. Stor erfaring med fagbøger, selvudviklingsbøger og biografier.

Mette de Fine Licht er journalist, forfatter, foredragsholder og pr-rådgiver. Skriver i øjeblikket på sin 10. bog. Fik megen omtale med debatbogen “Myter om magten – om kvinder i dansk topledelse” på Gyldendal Business. Mest kendt for sin egen biografi, “Viljepigen – for ung til kræft”, som blev modtaget af en begejstret presse. Bogen er nu på vej i USA. Mette har stor erfaring med biografier, bøger fra den virkelige verden og selvudviklingsbøger.

Rikke Finland er redaktør, skrivekonsulent og skribent. Har været ghostwriter på snart fire bøger – to af dem arbejder hun på i øjeblikket. Rikke har redigeret adskillige fagbøger, som alle har fået rigtig god omtale, senest “Du er ikke alene – en opvækst med alkoholproblemer” på Muusmann’forlag.

Charlotte Lerche er redaktør, forfatter og forlagsmedarbejder. Har skrevet ni bøger og skriver i øjeblikket på to nye. Derudover er hun medforfatter på en ny fagbogsserie for Gyldendal. Charlotte er forfatter til skriveguiden “Skriv gode bøger til børn og unge”, der er trykt i 4. oplag. Har været redaktør på flere børnebøger og fagbøger. Charlotte er ud over Skriveværkstedet tilknyttet Gyldendal Uddannelse som både redaktør og forfatter.

Jeg har arbejdet sammen med Heidi på flere bogprojekter, og det er altid en fornøjelse. Heidi tager nemlig ejerskab for bøgerne, uanset om hun skriver, coacher eller redigerer, og afleverer altid til tiden!
Elise H. Nørholm, redaktør, Lindhardt og Ringhof

Skal vi skrive din bog?

Ingen produkter