Forlagspakke

Har du en god historie eller et budskab, du brænder for at komme ud med i bogform, men har du ikke tid til eller mod på selv at skrive din bog? Sådan er der mange, der har det. Det kan også være, at du er en af Danmarks bedste inden for dit felt og gerne vil formidle din viden, men ikke har knækket koden til, hvordan du gør den letforståelig for det brede publikum. Eller måske kan du bare ikke finde tiden, hvor gerne du end vil.

I Skriveværkstedet har vores forlagspakke og erfarne ghostwritere hjulpet mange med at komme igennem til et forlag. Vi har skrevet fængende forlagsbreve, der har gjort forlagene opmærksomme på emner, der endnu ikke har været beskrevet i bogform, og vi har skrevet hele manuskripter med input for begejstrede fortællere. Tilsammen har vi skrevet næsten 30 bøger som ghostwritere inden for mange forskellige genrer – lige fra biografier over ledelsesbøger til bøger om selvudvikling samt krimier med plotoptimering.

Vores forlagspakke sælger dig til forlagene

Inden for ghostwriting kan du vælge imellem to modeller: en forlagspakke eller en hel bog.

Vores forlagspakke er for dig, der ønsker at pitche din fagbogside til et dansk forlag. I tæt samarbejde med vores ghostwriter får du udarbejdet en synopsis, et prøvekapitel af din kommende bog samt en bagsidetekst, der sælger lige præcis din bogide eller gode historie. Til sidst skriver vi et følgebrev, som du vedlægger, når du sender dit materiale til forlaget.

Forlagspakken indeholder:

  • Synopsis
  • Prøvekapitel
  • Bagsidetekst
  • Forlagsbrev.

Pris

Forlagspakken koster i alt 31.000 kr. inklusive moms i ghostwritinghonorar og redaktør.

Kontakt os

Det siger vores kunder