Udgivelse

Det er blevet billigere at udgive en bog, men det er ikke blevet lettere at skrive en god bog, ligesom det heller ikke er blevet lettere at finde rundt i de mange muligheder for udgivelse og brage igennem til medierne. Vi kan hjælpe dig med alt fra vurdering af din bogide og korrektur til layout af dit manuskript og trykkeriaftaler samt pr, oversættelse og hjælp til distribution. Og så har vi pr-pakker og foredragspakker, der kan give din bog omtale og et langt liv.

Layout

Flotte forsider sælger bøger, og et lækkert layout skaber ekstra gode læseoplevelser. Vores to faste husgrafikere har bøger som speciale, både skønlitterære bøger og fagbøger, men kan også layoute alt omkring en bog, hvis du for eksempel skal bruge postkort, invitationer og plakater.

Tryk

Der findes mange trykkerier og lige så mange kvaliteter. Vi synes, at bøger skal trykkes, så de kan holde i mange år fremover. Derfor arbejder vi kun med trykkerier, vi mener, virkelig kan levere varen. Vi samarbejder med et i Danmark og et i Litauen.

 

Bogpakker

Når du vil udgive din egen bog, kan det være temmelig uoverskueligt at finde ud af, hvad det koster, før du står med den færdigtrykte bog i hånden. Vi tror på, at så meget som muligt skal være inkluderet i prisen, og derfor har vi sammensat tre bogpakker hvor alt er inkluderet.

Boghandlerpakke

Med boghandlerpakken hjælper vi dig med både distribution, oprettelse af din bog i diverse databaser, salg via boghandlere og andre salgskanaler samt lektørudtalelse.

Foredragspakke

Kunne du tænke dig at holde foredrag om din bog? Når du har skrevet en bog, er det meget lettere at få adgang til foredragsscenerne, og vi kan hjælpe dig med at skrive den tekst, der skal få arrangørerne til at tro på dig som foredragsholder.

 

E-bog

Rigtig mange ønsker at udgive deres bog som e-bog. Ønsker du at være med på e-bogsbølgen, kan vi sagtens hjælpe dig med det. Vi kan sørge for, at din trykte bog bliver omdannet til en færdig e-bog.

Ingen produkter