fbpx

Taknemmelighed

Kender du Rikke Østergaard? Hun er erhvervssociolog og ved en masse om, hvordan vi skaber trivsel og undgår stress. Og så skrev hun Danmarks første bog om taknemmelighed.

TAK! udkom på Thanksgiving Day i 2017. Bogen var banebrydende. Det var nemlig den første bog i Danmark om taknemmelighed. Den indeholdt konkrete redskaber til, hvordan taknemmelighed kan ændre vores arbejds- og privatliv til et liv i balance, med overskud og glæde.

Taknemmelighed åbnede døren til forlagsverdenen
Taknemmelighed er blevet kaldt ’livets hemmelighed’ og ’nøglen, der åbner alle døre’. For Rikke åbnede udgivelsen af TAK! ikke kun op for en masse nye foredrag og workshops. Bogen banede også vejen til et af Danmarks største forlag.

Ser du, da Rikke i 2017 udgav bogen på vores medudgiverforlag, Linje H, stod vi for rådgivningen – lige fra ide til færdig bog. Sammen med Rikke fandt vi en vinkel, der ikke tidligere var beskrevet, og som samtidig var oppe i tiden: hvordan vi kan bruge taknemmelighed til at få større glæde i hverdagen. Det viste sig at være en god ide, for i dag, to år senere, er bogen ved at være udsolgt i 2. oplag. Lige før vi skulle sende den til tryk igen, skete der noget spændende. People’sPress havde spottet Rikkes bog og bogens potentiale. De har derfor købt rettighederne af Rikke og genudgiver nu bogen.

Proceed Booking