fbpx

Find tid til forfatterdrømmen

Skriv en side på 5 minutter
I virkeligheden kan du faktisk ret let undgå alle frustrationerne ved at skrive lidt på din bog hver dag. Du skal bare dedikere 5 minutter om dagen til din bog. For så er du i gang. Og tænk på, hvor meget du kan nå at skrive på 5 minutter i en mail eller på din telefon. Vores erfaring er, at du kan skrive en hel side på din bog! Og slutter du dagligt midt i en sætning, bliver det så meget lettere at fortsætte næste dag.

SKRIV – hvad som helst
Du behøver ikke at skrive på din bog, hver gang du skriver. Det vigtige er, at du øver dig i at skrive. Det er forskelligt, hvad der motiverer os, men faktum er, at hvis du skriver, holder du dig i form. Øv dig, når du skriver hvad som helst:
• Skriv sprudlende mails, når du alligevel skal skrive dem.
• Tag fat i en andens tekst, og øv dig i at skrive den om.
• Skriv dagbog.
• Anmeld det tv-program, du så, mens du drak aftenkaffe.
• Skriv et postkort – det korte format gør det overkommeligt, og modtageren vil blive glad.

Sæt uret og få succes
For at få en succesoplevelse med skriveøvelserne er det en god idé at stille et ur. Giv dig selv 5, 10 eller 15 minutter til at skrive i, så du afgrænser opgaven og skruer ned for forventningerne. Gør du det, får du skrevet. Og tilfredsstillelsen ved rent faktisk at sidde med en hel side giver energi til at fortsætte skriverierne. Tænk ikke så meget over, om teksten er færdig. Du kan altid redigere senere.

Proceed Booking