Check ind
27. februar 2024
Check ud
29. februar 2024
Værelser
1
Værelser
1
Gæster
Voksne 1
Voksne
1

KAREN BLIXEN-VÆRELSET

Karen Blixen-værelset er det største værelse på cirka 21 kvadratmeter. Det ligger på førstesalen og har to store vinduespartier, et mod gården og et mod haven (noget af værelset har skråvægge). Værelset er indrettet med dobbeltseng (to gode boksmadrasser sat sammen), skrivebord og kontorstol samt et lille spisebord med en stol. Der er lækkert sengelinned, håndklæder og badekåbe fra Georg Jensen, eksklusive Karmameju-badeprodukter samt fri adgang til biblioteksstue, spisestue med brændeovn, et stort fællesbadeværelse, et stort landkøkken udstyret med køkkengrej fra bl.a. Eva Trio, SMEG og Royal Copenhagen, komfur, ovn og opvaskemaskine samt den dejligste have med havemøbler (dog er møblerne inde om vinteren) inkluderet i prisen.

Pris: 750 kr. pr. nat.

H. C. ANDERSEN-VÆRELSET

H.C. Andersen-værelset er vores værelse med god plads, men med knap så meget dagslys. Det ligger på førstesalen, har delvist skråvægge og udsigt til gårdspladsen fra det lille buede kvistvindue. Der er også et gammelt staldvindue ud mod spisestuen. I værelset er der en dobbeltseng og et skrivebord og kontorstol samt lille siddekrog foran vinduet mod gårdspladsen. Der er lækkert sengelinned, håndklæder og badekåbe fra Georg Jensen, eksklusive Karmameju-badeprodukter samt fri adgang til biblioteksstue, spisestue med brændeovn, et stort fællesbadeværelse, et stort landkøkken udstyret med køkkengrej fra bl.a. Eva Trio, SMEG og Royal Copenhagen, komfur, ovn og opvaskemaskine samt den dejligste have med havemøbler (dog er møblerne inde om vinteren) inkluderet i prisen.

Pris: 650 kr. pr. nat.

ASTRID LINDGREN-VÆRELSET

Astrid Lindgren-værelset er vores lille, meget hyggelige værelse i stueetagen på cirka 9 kvadratmeter med to vinduer ud mod gårdspladsen og et lille grønt område. Der er en enkeltmandsseng, et skrivebord med kontorstol samt en kurvestol på værelset. Der er lækkert sengelinned, håndklæder og badekåbe fra Georg Jensen, eksklusive Karmameju-badeprodukter samt fri adgang til biblioteksstue, spisestue med brændeovn, et stort fællesbadeværelse, et stort landkøkken udstyret med køkkengrej fra bl.a. Eva Trio, SMEG og Royal Copenhagen, komfur, ovn og opvaskemaskine samt den dejligste have med havemøbler (dog er møblerne inde om vinteren) inkluderet i prisen.

Pris: 650 kr. pr. nat.

SØREN KIERKEGAARD-VÆRELSET

Søren Kierkegaard-værelset er vores lille, hyggelige værelse i stueetagen på cirka 9 kvadratmeter med et vindue ud mod haven. Der er en halvandenmandsseng og et skrivebord og kontorstol på værelset. Der er lækkert sengelinned, håndklæder og badekåbe fra Georg Jensen, eksklusive Karmameju-badeprodukter samt fri adgang til biblioteksstue, spisestue med brændeovn, et stort fællesbadeværelse, et stort landkøkken udstyret med køkkengrej fra bl.a. Eva Trio, SMEG og Royal Copenhagen, komfur, ovn og opvaskemaskine samt den dejligste have med havemøbler (dog er møblerne inde om vinteren) inkluderet i prisen.

Pris: 550 kr. pr. nat.