Få flere følgere og øg dit bogsalg

Drømmer du om flere følgere, mere interaktion med dine læsere og mere bogsalg, så kombinér hjemmeside, sociale medier og e-mailmarketing. Det er overraskende enkle tiltag, du fx skal foretage, for at booste antallet af følgere på sociale medier og til dit nyhedsbrev.

Det er dog ikke et mål i sig selv at få mange følgere – målet er at få de rigtige. For hvad hjælper det, at du har mange følgere, hvis de ikke køber din bog?

Med Skriveværkstedets digitale marketingpakke hjælper vi dig i gang med en skræddersyet skridt-for-skridt-strategi og lægger en plan for, hvordan du får flere rigtige følgere til dit nyhedsbrev og på de sociale medier. Både ved den stærke kombination at bruge dem sammen, men også hver for sig. Derudover får du respons på din hjemmeside, nyhedsbreve og indlæg på sociale medier, så du får indsigt i, hvad du gør godt, og hvad du kan optimere.

Forløbet foregår sådan her:

 • Strategimøde og planlægning

  Du mødes med vores SoMe-rådgiver og digitale markedsføringsspecialist digitalt eller på vores kontor i København og laver en personlig strategi for, hvordan du får flere følgere til dit nyhedsbrev og på de sociale medier. Med strategien får du defineret din målgruppe skarpt og viden om, hvad og hvor meget du skal skrive, og hvordan du skal konvertere dine følgere til betalende kunder.

  Derudover lærer du metoder til, hvordan du skaber og genbruger dit indhold, så du kan optimere arbejdet og ikke behøver at lægge mere tid i det end højst nødvendigt.

  Mødet munder ud i en helt konkret plan for, hvad du skal gøre de næste to-tre uger. Det gælder både ændringer på din hjemmeside (fx justering af tekst og oprettelse af nye sider og artikler), og hvilke indlæg på Instagram/Facebook du skal lave.

 • Artikler, nyhedsmail og SoMe-indlæg

  Du begynder at følge strategien og skriver hjemmesideartikler, nyhedsbreve og indlæg på sociale medier og får respons på tre af dem af vores SoMe-rådgiver og digitale markedsføringsspecialist, så vi er sikre på, at de er helt skarpe, inden de ryger ud.

 • Opfølgning

  Du møder igen SoMe-rådgiveren (digitalt eller i Brolæggerstræde) og følger op på arbejdet. Hvordan er det gået? Skal strategien justeres? Er der dele af arbejdet, som skal optimeres?

Med andre ord holder vi dig i hånden, til strategien er blevet en del af din hverdag.

Pris

  Samlet pris for hele pakken: 4.900 kr. inklusive moms.

  Hør mere om pakken