Bogudgivelse med manér

Du har knoklet, måske i årevis, og endelig er dagen her. Du står med din bog i hånden og kan kalde dig forfatter. Og findes der en bedre måde at fejre det på end ved at holde udgivelsesfest? Det synes vi ikke. Og derfor vil vi gerne hjælpe dig.

I Skriveværkstedet har vi gennem årene lagt hus og baggård til adskillige bogudgivelsesfester. Og vi nyder dem hver gang. Vi kan hjælpe dig med at gøre din bogfest til en succes og lade dig fejre udgivelsen med manér, helt uden besvær.

Lej vores lokaler

Skriveværkstedet har til huse i de smukkeste, gamle lokaler i hjertet af København. Midt i Brolæggerstræde holder vi til på 1. sal i fantastisk lyse lokaler med højt til loftet og frit udsyn til de gamle bjælker, som er et levn fra dengang, hvor bygningen blev bygget. Her har vi til daglig kontorplads og mødelokaler, men til en bogudgivelsesfest rydder vi arbejdsbordene og holder fri for at fejre dig. Tillader vejret det, kan du også vælge at holde din bogfest i vores smukke baggård.

Servering for dine gæster

Lejer du vores flotte lokaler eller baggård, kan vi også hjælpe dig med at servicere dine gæster med kanapeer, kage og bobler. Eller hvad du måtte ønske. Drøft dine tanker med os – så sørger vores søde og dygtige cateringpiger for lækkerier, og vi kan også sørge for servering af vin eller bobler. Vi har stor erfaring med netop bogfester, så vi kan lave ekstra boggimmicks som små marcipanforsider af din bog, som vi kan pynte kagerne med, eller lave særlige vinetiketter med din bogforside, så du får din helt egen årgangsvin. Det skal nok få gang i snakken og dine gæster til at lægge billeder på Instagram.

Dokumentation af dagen

Vi kan også sørge for at dokumentere dagen for dig og tage billeder, så du ikke skal tænke på det, mens du snakker med dine gæster. Vi kan stå for at fotografere både under forberedelserne, under festlighederne og selvfølgelig dig og din bog. Vi fanger dine gæster, mens de hygger sig, og sørger for, at du har skønne øjebliksbilleder, som du kan gemme for eftertiden.

Pris

Prisen for en bogudgivelsesfest i Skriveværkstedet afhænger af dine ønsker. Kontakt os for en snak om dine drømme og muligheder – så skræddersyr vi et tilbud til dig.

Kontakt os