PR

Drømmer du om at komme i Go’morgen Danmark, få et opslag i ALT for damerne eller deltage i et debatprogram på P1?

De fleste forfattere har store drømme om pr og omtale af (både) deres person og (deres) bog. Det har du sikkert også. Og det er godt. Men kun med målrettet, struktureret pr kan du komme i medierne. I Skriveværkstedet har vi over 10 års erfaring og personlige kontakter hos en lang række medier. Skal vi bruge vores netværk sammen med dig og din bog?

Ideer og pr-erfaring går hånd i hånd

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at lave pr for din bog. Du har sikkert selv en masse gode ideer, og vi kan med vores mangeårige erfaring byde ind med mediekontakter, se nye vinkler på bogens emne(r) og inddrage de sociale medier på måder, du måske ikke selv har tænkt på. Ud fra en indledende pr-samtale aftaler vi pr-forløbet, så du får så meget omtale som muligt, og vi hver især udnytter vores ideer og kontakter bedst.

Professionel pr bygger på årelange erfaringer

Med vores store pr-pakke kan vi hjælpe dig godt på vej. Vores erfaring viser, at selv ret smalle bøger sagtens kan finde vej til de landsdækkende mediers spalter og sendeflader. Faktisk har vores pr-rådgivere flere gange hjulpet kunder med at få medieomtale af en bog i over 20 medier på få uger. Det kræver en målrettet indsats, men er bestemt muligt, selv uden et kæmpe pr-budget bag dig.

Sammensæt din egen pr-pakke

Bogmarkedet er fuld af gode bøger, som aldrig er blevet omtalt i medierne og derfor ikke sælger, fordi ingen kender dem. Alt for mange bøger har en ultrakort levetid, og det er spild af gode ord og gode bøger, men med strategisk og målrettet pr kan du give din bog et længere liv og forhåbentlig et højere salgstal.

PR-pakker

Pr-pakke
  • Samtale om mulige vinkler på dig som forfatter og din bog samt ideudvikling på pr-arbejdet
  • En pressemeddelelse ud fra valgt hovedvinkel
  • Medieliste med 10 relevante medier, som vi kontakter med elektronisk pressemeddelelse og individuel, målrettet mail
  • Opfølgning til alle medierne per mail eller telefon
  • Udsendelse af bog plus pressemeddelelse til maksimum 10 relevante medier per post (boblekuverter og porto inklusive) med henblik på anmeldelse
  • Evalueringsmøde, hvor vi gør status og taler om mulighederne fremadrettet for dig og din bog.

Samlet pris: 19.995 kr. inklusive moms

Bestil pakke
Pr-pakke - 5 ekstra medier

Hvis de 10 medier fra vores pr-pakke ikke er nok, kan vi sagtens kontakte flere medier for dig.

Pris: 4.950 kr.

Bestil pakke
Pr-pakke - 10 ekstra medier

Hvis de 10 medier fra vores pr-pakke ikke er nok, kan vi sagtens kontakte flere medier for dig.

Pris: 8.950 kr.

Bestil pakke
Politisk pr-pakke

Ud over medierne er politikere og organisationer ofte relevante at kontakte. Vi ideudvikler sammen med dig og laver en liste over 10 politikere/organisationer, som vi kontakter med målrettede henvendelser i form af opkald, e-mail eller brev og bog.

Pris: 9.950 kr.

Bestil pakke
Facebookside, der sælger

Gør din bog en tjeneste, og brug de sociale medier til at vise din bog frem. Vi kan oprette en særlig facebookside til din bog og lægge en strategi sammen med dig, så du bedst udnytter alle mulighederne. Det gælder både billede og opdateringer, men også hvordan du får andre til at følge din bogs side.

Pris: 2.495 kr.

Bestil pakke
Del dit speciale på LinkedIn

Gør din bog en tjeneste, og brug de sociale medier til at vise din bog frem. Vi kan oprette en særlig LinkedIn-side til din bog og lægge en strategi sammen med dig, så du bedst udnytter alle mulighederne. Det gælder både billede og opdateringer, men også hvordan du får andre til at følge din bogs side.

Pris: 2.495 kr.

Bestil pakke
Vis det på Instagram

Gør din bog en tjeneste, og brug de sociale medier til at vise din bog frem. Vi kan oprette en særlig Instagram-konto til din bog og lægge en strategi sammen med dig, så du bedst udnytter alle mulighederne. Vi får dig godt i gang med relevante følgere og hashtags og sætter dig ind i de forskellige funktioner på platformen.

Pris: 2.495 kr.

Bestil pakke
Vedligeholdelse af de sociale medier

Som forfatter til bogen vil du altid selv være den førende stemme bag din udgivelse. I dag er det i høj grad forfatteren, der sælger, og ikke kun bogens tema. Derfor anbefaler vi også, at du selv står for din digitale platform. Men har du ikke tiden eller kendskabet, kan vi hjælpe dig – enten i opstartsfasen eller i en længere periode.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Bestil pakke
Medieovervågning

Vi overvåger din bog, dit navn, din virksomhed eller de specifikke emneord, du ønsker. De første to uger efter udgivelsen får du en statusrapport en gang om dagen med en samlet oversigt over, hvor du og/eller din bog er omtalt – også på de sociale medier. Efter to uger giver vi dig en status en gang om ugen, og så længe du ønsker.

Pris: 2.995 kr.

Bestil pakke
Artikler

Nogle medier har ikke ressourcer til at skrive alt selv, men vil gerne bringe gennemarbejdede artikler udefra. Dem kan vi skrive for dig.

Pris: 3.995 kr.

Bestil pakke
Kronik/debatindlæg

Vi interviewer dig og ghostwriter din kronik eller debatindlæg. Du får alt til gennemlæsning og godkendelse, inden vi korrekturlæser teksten og sender den til mediet.

Pris: 3.995 kr.

Bestil pakke
Pressepakke

Du får samtlige artikler/omtaler om dig og din bog som (en) PDF eller et link. Du kan gemme dem, bruge dem på din hjemmeside eller på de sociale medier.

Pris: 1.495 kr.

Bestil pakke
Løbende medierådgivning

Vi klæder dig på til at interagere med medierne og til at tale med journalisterne. Vi står løbende parat til dine opkald/mails, hvis du kommer i tvivl om noget undervejs. Det kan være alt fra dine udtalelser, til hvilket tøj der vil være godt at have på i tv. Du kan også bruge medierådgivningen efter udgivelsen, så du giver din bog et langt liv.

Pris: 1.100 kr.

Bestil pakke

De fleste drømmer om at komme i landsdækkende medier og få deres bog omtalt så mange steder som muligt

I den her film møder du to forfattere den dag, deres fælles bog udkommer. Dagen begynder med interview i Go’ Morgen Danmark, og til formiddagskaffen ser de to forfattere, at deres bog er på forsiden af BT. Drømmen er gået i opfyldelse. Men hvordan gjorde de?

Det siger vores kunder

  • “I forbindelse med udgivelsen af min bog “Doven energi” brugte jeg Mette de Fine Licht til pr. Bogen blev omtalt i 30 medier, bl.a. DR, BT, Berlingske og Femina, og så er den blevet månedens bog i Helse. Jeg smiler stadig.”

    Thomas Grønnemark, forfatter og foredragsholder