Film- og teatermanuskriptvurdering

Har du et film- eller teatermanuskript, du gerne vil have professionelle øjne på, kan Helle Schoubye hjælpe dig. Helle har flere års erfaring med at skrive og udvikle filmmanuskripter, både som forfatter, konsulent og producer.

Under en film- og teatermanuskriptvurdering forholder Helle sig til den dramatiske struktur, genre og plot, karaktererne, dialog, samt ser på den overordnede histories udfordringer og potentiale.

Både kortfilm, novellefilm, tv-serier og spillefilmsmanuskripter modtages til film- og teatermanuskriptvurdering. Derudover kan du også få sparring på dit treatment eller din synopsis/præsentation til  investorer og producenter.

Alle priser inkluderer en times møde samt skriftlig rapport med kommentarer og forslag til arbejdet med den videre proces.

Du skal regne med, at der går 2 til 4 uger, fra vi modtager dit manuskript, til vi mødes og gennemgår det med dig.

Vores priser for en film- og teatermanuskriptvurdering afhænger af manuskriptarten:

Novellefilm/TV-serie/kortfilm (op til 50 sider): 3.995 kr. inkl. moms

Spillefilm synopsis/treatment (op til 15 sider): 5.195 kr. inkl. moms

Spillefilm manus/treatment (50 – 110 sider): 7.495 kr. ink. moms

Spillefilm manus (op til 140 sider): 8.995 kr. inkl. moms

 

Bestil film- og teatermanuskriptvurdering

Få hjælp til dit manuskript

Har du skrevet noget af et manuskript? Eller måske et helt? Og vil du gerne have en vurdering af det? Så kan en af vores dygtige redaktører med garanti hjælpe dig.

Se videoen til venstre og lær mere om hvordan en professionel manuskriptvurdering hos Skriveværkstedet kan hjælpe dig videre i forfatterdrømmen.

Ingen produkter