Line Zahll

Redaktør, korrekturlæser og oversætter

Line har en cand.mag. i dansk, er certificeret korrekturlæser, og så har hun en fortid som boghandler hos G.E.C. Gads Boglader. Line har i snart 10 år samarbejdet med både private kunder og etablerede forlag, blandt andet Gyldendal og People’sPress.
Hvis du har et manuskript, der skal redigeres, en tekst, der skal have en korrekturlæsers skarpe blik, eller en bog, der skal oversættes fra engelsk og svensk, står Line klar til at hjælpe. Hun går altid til sine opgaver med stort engagement og perfektionisme, hvad enten det drejer sig om faglitteratur, skønlitteratur eller børnebøger.
Line har især stor erfaring med at vejlede forfattere igennem hele skriveprocessen, og så er hun en erfaren og grundig korrekturlæser.

Middelalder og det skotske højland

Line føler sommetider, at hun er født i det forkerte århundrede, og hun elsker at træde ind i en tidslomme på middelaldermarkeder, hvor hun kan findes med strudhætte og en ugle på armen. Efter arbejdstid sætter hun sig gerne til rette med en bog af Haruki Murakami eller Svend Åge Madsen eller en af sine mange Batman-tegneserier. Kunne Line helt selv bestemme, gik hun rundt midt i det skotske højland med sit kamera, blæsten i krøllerne og whisky inden for rækkevidde.