Josephine Slyngborg

Tekstforfatter og SoMe-rådgiver

Ord er noget af det bedste, Josephine ved. Uanset om det er ordene, der står i en bog, og som bliver til litteratur. Eller om det er de ord, der står på et website, som skal læses af mange og forstås af de fleste – og helst føre til et klik.

Skal du have hjælp til de sociale medier eller skrevet tekster til fx nyhedsbreve, så er det Josephine, du skal have fat i.

Josephine er cand.mag. i litteraturhistorie og har bl.a. arbejdet hos Danmarks største onlineboghandel, Saxo, som content manager og SoMe-redaktør. I dag hjælper og rådgiver hun forskellige virksomheder og brands med at blive synlige online. Siden 2012 har Josephine drevet bogbloggen BØGER PÅ STRIBE – en af de første bogblogs i Danmark.

Som læser, litterat og bogblogger har Josephine et stort overblik over bogbranchen og litteraturens liv på de sociale medier.

Når Josephine holder fri, læser hun bøger på stribe, scroller på Instagram, ser serier (ofte fra 90’erne), strikker, spiser god mad og nyder byens mange kulturtilbud. Indimellem går hun også til ballet eller yoga. Der er altid en cola i køleskabet, sort kaffe i koppen og snacks indenfor rækkevidde. Det er helt okay at kalde Josephine for en livsnyder.