Fra bogdrøm til bestseller

“6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller” er skrevet af Heidi Korsgaard og Mette de Fine Licht.

Bogen er en håndbog på 432 sider spækket med alt, hvad du skal vide for at skrive en professionel bestseller. Bogen er baseret på 10 års undervisning fra forfatterkurser og en masse manuskriptvurderinger igennem alle årene. Bogen er også spækket med skriveråd fra kendte bestsellerforfattere som blandt andre Christian Jungersen, Julie Hastrup, Morten Hesseldahl og Jan Sonnergaard. Derudover indeholder “6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller” en A-Å-oversigt over alle debutantens klassiske fejl, skriveøvelser, huskelister, forfatternes egne personlige bogerfaringer, ligesom to af Danmarks største forlag byder indenfor og fortæller, hvad der skal til, for at et manuskript kan blive antaget hos dem.

Bogen er inddelt i tre dele, der fører dig sikkert fra den spæde bogide igennem skrive- og redigeringsprocessen til udgivelsesfasen, hvor du skal vælge forlag, have din bog i medierne og gøre din bog til en god forretning og en ny bestseller.

Skrivetips, der gør din bog til en bestseller

Som supplement til bogen har vi samlet en masse bonusmateriale her på hjemmesiden. Her kan du hente gratis hjælpemidler, se eksempler på synopser og forlagsbreve eller blot få endnu flere skrivetips til at gøre din proces mere flydende og skabe et professionelt værk.

bestseller

Tag på kursus og mød andre forfatterspirer

Vi ved, at det kræver hårdt arbejde at skrive en bestseller, og at det ofte kan være en ensom proces. Derfor vil vi gerne være med til at bryde barriererne ned og arrangerer både kurser og aftenarrangementer, hvor du kan møde andre, der er i gang med at skrive og drømmer om at skrive en bestseller.

Vi rådgiver og redigerer dig i den rigtige retning

De fleste forfatterspirer støder på mange spørgsmål under deres skriveproces. “Hvornår er manuskriptet færdigt?”, “Hvor får jeg mest i royalty?”, “Hvor mange forlag må jeg sende ind til ad gangen?” og “Hvordan beholder jeg udlandsrettighederne?” er bare nogle af de mange spørgsmål, der kan melde sig hos en ny forfatter. Under vores bogrådgivning hjælper vi dig på rette vej og guider dig igennem alle spørgsmål og svar, der popper op undervejs.

I løbet af en skriveproces kommer alle i tvivl om, hvorvidt deres manuskript holder. Med manuskriptvurdering kan vi hjælpe dig med professionelle redaktørøjne og vurdere, hvor tæt på et trykklart manuskript du er. Du sender hele dit manuskript eller dele af det og får grundig feedback, så du kan optimere og være endnu mere professionel, når du henvender dig til et forlag.

Du kan købe bogen

Køb “6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller” som både trykt bog og e-bog til kun 399 kr. – du sparer 49 kr.

Køb bogen her

Du kan også købe en notesbog

Notesbog – 6 stjerner. Flot notesbog, der matcher “6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller”. Mål: 148 x 210 mm. 75 sider. Kun 20 kr.

Køb den her

Hvem er forfatterne bag “6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller”?

Læs mere om forfatterne lige her

Det siger vores kunder:

“6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller” er en helt fantastisk, letlæst og meget anvendelig bog. Den har ændret mit skriverliv og er landet lige i turbanen. Tak.

Steen Dorumlu Christensen

Stor ros til “6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller”. Den er fabelagtig, og det er imponerende med alle de koryfæer, der medvirker i bogen. Bogen må blive fast pensum på Forfatterskolen og universitetets medielinje.

Liselotte Nelson, tidligere forlagschef hos Lindhardt og Ringhof

Heidi Korsgaard og Mette de Fine Licht har besøgt Roskilde Bibliotekerne flere gange og leverer hver gang et meget professionelt og velforberedt foredrag om at skrive bøger, hvor alle tilhørerne får konkrete og brugbare tips med sig hjem. Korsgaard og Licht er desuden meget imødekommende, så man som tilhører føler sig tryg ved at stille spørgsmål.

Ann Luther Torp, Roskilde Bibliotekerne

Ingen produkter