Bestseller

Drømmer du om at løfte dine skriverier og få succes med en udgivelse? Drømmer du om at din bog kan sælge i stort antal og måske ligefrem blive en bestseller? Så er vores bestsellerunivers noget for dig. Her er der helt konkret hjælp at hente i hele processen fra ide til færdig bog og videre til tv-shows og foredragsscener – og på flere forskellige måder.

Fra bogdrøm til bestseller

“6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller” er en bog til alle, der er i gang med at skrive en bog, uanset genre. Den fortæller ikke alene om hele manuskriptfasen, men kommer også ind på salg, pr, de mange nye udgivelsesmuligheder og det at holde liv i sin bog i lang tid. Bogen fås både i en trykt udgave og som e-bog, ligesom du kan købe bogens kapitler enkeltvis.

Kapitler og film

Du har også mulighed for hurtigt og helt konkret at få hjælp til den udfordring, du sidder med. Det kan være i skriveprocessen, redigeringsprocessen og/eller udgivelses- og salgsprocessen. Vi sælger alle 6 stjerner-bogens kapitler enkeltvis sammen med en lille teaserfilm, der passer til det pågældende kapitel. Det kan være, at du lige sidder og mangler hjælp til at skrive en fængende bagsidetekst eller har brug for en øvelse i at skabe gode karakterer. I så fald kan du nøjes med at investere i de kapitler, der er relevante for dig, og samtidig få vores lærerige undervisningsvideoer.

Skrivetips

Nogle gange kan det være rart at se, hvordan andre konkret har grebet bogarbejdet an. Under “Skrivetips” kan du hente gratis bonusmateriale, hvis du for eksempel vil se eksempler på synopser og forlagsbreve, eller få endnu flere skrivetips.

Kurser

At skrive en bestseller kræver masser af hårdt arbejde. Og indimellem kan det være en ret ensom proces. Men det behøver det ikke at være. Vi vil gerne være med til at skabe et fællesskab omkring det at være forfatterspire og arrangerer derfor både kurser og aftenarrangementer, hvor du kan møde andre, der er i gang med at skrive og drømmer om at skrive en bestseller. På kurserne tager vi udgangspunkt i “6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller”, og til mange af arrangementerne sætter vi fokus på nogle af bogens huskelister og skriveøvelser.

Bogrådgivning

Når du skriver på en bestseller, opstår der mange spørgsmål. “Hvornår er manuskriptet færdigt?”, “Hvor får jeg mest i royalty?”, “Hvor mange forlag må jeg sende ind til ad gangen?” og “Hvordan beholder jeg udlandsrettighederne?” er bare nogle af de mange spørgsmål, der kan melde sig. Fordi vi selv har skrevet flere bestsellere, kan vi guide dig på rette vej og besvare alle dine spørgsmål i forbindelse med dit bogprojekt.

Manuskriptvurdering

Holder manuskriptet? Er det klar til at blive sendt ind til et forlag? Alle kommer i tvivl om, hvorvidt deres manuskript holder. Med en manuskriptvurdering kan vi hjælpe dig med professionelle redaktørøjne og vurdere, hvor tæt på et trykklart manuskript du er. Du sender hele dit manuskript eller dele af det og får grundig feedback, så du kan optimere og være endnu mere professionel, når du henvender dig til et forlag.

Ingen produkter