Om os

Om os

Skriveværkstedet består af forfatterne Heidi Korsgaard og Mette de Fine Licht og et stærkt hold af fast tilknyttede freelancere. Ved skrivebordene i Brolæggerstræde sidder korrekturlæser Lars Christensen, journalisterne Pernille Guldbæk Rasmussen, Heidi Vesterberg og Øyvind Bordal, redaktørerne Rikke Finland, Katja Berger og Helle Schoubye samt Bali-turleder og administrationskoordinator Razali Tup. Derudover samarbejder vi fast med krimispecialist Rebekka Andreasen, webskribent Ann Hedahl Madsen, oversætter Lisa Favero og grafiker Jesper Frederik Emil Hansen.

Skriveværkstedets vision er at højne kvaliteten i alle manuskripter og hjælpe alle uanset niveau med at skabe de bedste bøger og de bedste pr- og salgsmuligheder.

Skriveværkstedet kan give sparring, fra en bogide opstår, til det færdigredigerede og korrekturlæste manuskript ligger klar, samt rådgive om udgivelsesmuligheder, medieplanlægning og vejen til boghandlernes hylder.

Derudover er der skrivekurser, skriveaftener og meget mere at finde i aktivitetskalenderen, fordi Skriveværkstedet ønsker at være et levende sted, hvor forfatterspirer og etablerede forfattere kan mødes og skrive sammen.

På den her side kan du lære alle bag Skriveværkstedet lidt bedre at kende og se, hvem der kan hvad.

Ingen produkter