Om os

Skriveværkstedet består af forfatterne Heidi Korsgaard og Mette de Fine Licht og et stærkt hold af fast tilknyttede freelancere.

Ved skrivebordene i Brolæggerstræde sidder korrekturlæser Lars Christensen, journalisterne Heidi Vesterberg og Øyvind Bordal, redaktørerne Rikke Finland, Katja Berger og Helle Schoubye, pr-rådgiver Gitte Meyer Madsen samt Bali-turleder og administrationskoordinator Razali Tup. Derudover samarbejder vi fast med krimispecialist Rebekka Andreasen, webskribent Ann Hedahl Madsen, oversætter Lisa Favero og grafikerne Inge Rand og Jesper Frederik Emil Hansen.

Skriveværkstedets værdier

  • Vi vil vores kunder det bedste.
  • Vi vil hinanden det bedste.
  • Vi gør os umage.
  • Vi holder, hvad vi lover.
skriveværkstedet

Skriveværkstedets vision er at højne kvaliteten i alle manuskripter og hjælpe alle uanset niveau med at skabe de bedste bøger og de bedste pr- og salgsmuligheder.

Skriveværkstedet kan give sparring, fra en bogide opstår, til det færdigredigerede og korrekturlæste manuskript ligger klar, samt rådgive om udgivelsesmuligheder, medieplanlægning og vejen til boghandlernes hylder.

Derudover er der skrivekurser, skriveaftener og meget mere at finde i aktivitetskalenderen, fordi Skriveværkstedet ønsker at være et levende sted, hvor forfatterspirer og etablerede forfattere kan mødes og skrive sammen.

Lær Skriveværkstedet at kende

Ingen produkter